.

Калъф за мобилен телефон Отличен за Huawei P9 Lite Пеперуди Полагане на Хоризонтален Флип Кожен Калъф с Държач и слотове за карти и портфейла си и талрепом(черен) (Цвят : с?

Калъф за мобилен телефон Отличен за Huawei P9 Lite Пеперуди Полагане на Хоризонтален Флип Кожен Калъф с Държач и слотове за карти

BGN 73.20

Наличност
Налично за поръчка

На капака на бронята.- Тежки случаи.Калъфи за мобилни телефони.Калъф за зарядното устройство.100% Високо качество и добра цена Задната част на кутията на телефона е Добра производителност Правилната инсталация е важно за успешното използване. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.1. Съвсем нов и высокомарочный 2. Design за да perfect-fit точност за вашия телефон 3. Прост, удобен, лесен за носене 4. Конструкция стойка Flip stand позволява лесно извършване на хоризонтален преглед 5. Той адекватно да защитава устройството от обикновени драскотини, мръсотия, разкъсване и износване на 6. Всички бутони и портове са лесно достъпни 7. Кожен материал низкоуглеродистый, чист, нетоксичен за човека, може да бъде сигурен в переноске, защита на здравето на вас и вашето семейство 8. Особено подходящи за Huawei P9 Lite.

Към свойства