.

Един изпарителен охладител въздух - 40 Преносим Осцилиращ Фен Кула Вентилатор с Испарительным Интеркулер и Влагозадържащ, 3-степенна Настройка на 3-Предното Тип Дис?

Един изпарителен охладител въздух - 40 Преносим Осцилиращ Фен Кула Вентилатор с Испарительным Интеркулер и Влагозадържащ, 3-степенна

BGN 56.00

Наличност
Налично за поръчка

【Кула вентилатор и един изпарителен охладител на въздуха 2 в 1】Този кула фен Trustech може да се използва самостоятелно или като изпаряване охладител на въздуха.Система за водна завеса с капацитет на резервоара за вода 2 л и 2 чекмеджета за лед Trustech tower фен може да ви осигури свеж и хладен циркулация на въздуха с площ до 120 кв. Фута.По-сух въздух ще поеме хладно влага, което ще доведе до комфортна температура, един изпарителен охладител въздух ви предлага ефективен метод на охлаждане в летен ден. 【70°осцилиращ фен и ултра-тих】Това предимство вибриращо фен Trustech позволява да се подобри всяка циркулацията на по-широка площ.Trustech осцилиращ кула на вентилатора е с 3 режима (нормален вятър/естествен вятър/ сънливи вятър) и 3 настройки за скорост на вятъра (нисък/среден/висок).Функция таймер осигурява програмируемо изключване до 8 часа, сладки сънища и спокоен сън могат да бъдат постигнати с помощта на нашия сверхшумного башенного фен. 【Добавяне на влага в суха среда】от ключово значение за ефективното охлаждане на вашия дом с помощта на изпаряване охладител е горещ, сух въздух, подобен на това, което се среща в пустинните райони, като на юг-запад на Съединените Щати.Това не само помага да се въздух 'охлаждане', но и може да помогне за облекчаване на някои симптоми, свързани със сърбеж на очите, сухота и болки в гърлото. 【По-ниска цена, По-ефективно】Поставяне на вентилатори в близост до прозоречните елементи на климатика или в непосредствена близост до с вентилационни отвори, откъдето идва централна въздух, можете да циркулира студения въздух и за по-широка площ, охлаждане на по-големи къщи.По-ниска обща цена, по-висока енергийна ефективност охладителя са с 50 процента по-малко.И много по-устойчиви в сравнение с традиционните системи за климатизация. 【Лесен и безопасен дизайн】 Лек дизайн и удобна дръжка за носене в горната част, правят този изпаряване кула фен лесно за преместване от стая в стая.Малка конструкция на оградата елиминира риска от поставяне на бебешка пръст, което се създава-безопасно и по-хладна среда за семейството си.

Към свойства