.

PS5 Плоча за Конзола, ДЖОСО PS5 Конзола Смяна на Черупката със Защита от Надраскване Прахоустойчив Калъф, PS5 на Конзолата на Капака Подходящ за диск Edition, Лесна инстала?

PS5 Плоча за Конзола, ДЖОСО PS5 Конзола Смяна на Черупката със Защита от Надраскване Прахоустойчив Калъф, PS5 на Конзолата на

BGN 27.91

Наличност
Налично за поръчка

???ПОДОБРЕН ДИЗАЙН : замяна на кутията на конзолата PS5 е изработена от ABS пластмаса.тази конструкция се различава от оригиналите малки ребра, които осигуряват по-добра вентилация и температурна устойчивост. ????ПЪЛНА ЗАЩИТА : силна и здрава полутвердая обвивка осигурява максимална защита, която може да предпази конзолата от надраскване, прах, нараняване и за да я запази в ново състояние, перфектни аксесоари за защита на вашата конзола ps5. ????ЛЕСНА употреба : идеален за конзоли ps5, без това да повлияе на някакви функции, изключително лесен за инсталиране и демонтирането, за да се радват на играта, времето щастливо. ????Съвместимост : подходящ само за PS5 CD-ROM, моля, потвърдете вашата модел конзола за ps5. ????ВИЕ ще ПОЛУЧИТЕ : 1x замяна на кутията на конзолата ps5.

Към свойства