.

Ръчна лупа Лупа 30 Пъти по-Висока Разделителна способност, led Подсветка 100 мм Ръчно Оптични лещи за Деца на Студенти с Възрастните Четене Идентификация Ремонт на Въз?

Ръчна лупа Лупа 30 Пъти по-Висока Разделителна способност, led Подсветка 100 мм Ръчно Оптични лещи за Деца на Студенти с Възрастните

BGN 64.24

Наличност
Налично за поръчка

★★ Описание : Портативно джобно увеличително стъкло, четене на вестници, ежедневното домакинство, ви носи здравословни визуална наслада. ★★ Характеристики : HD обектив, лесен за носене, лесен дизайн, 12 led топки лампи плюс бутон превключвател, твърди и недеформируемый, компактен и преносим, без натиск в продължение на дълго време. ★★ Материал : Акрил рамка, влакна, стъклена леща, led лампи мъниста, красиви и лесни за използване. ★★ Описание : с Добро качество, издържа на изпитанието, увеличава функцията за мащабиране. ★★ Услуги : Моля, натиснете върху името на нашия магазин, за да намерите повече стилове.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. ★Марка : AXZHYX★ Добре дошли в нашия магазин.★ Надяваме се, че ще можете да намерите който ви харесват стоки в нашия магазин.★ Име на продукта : с Увеличително стъкло.★ Стил : Прост.★ Цвят : както е показано на фигурата.★ Сфера на приложение : семейството.★ Съвет за поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.★Инструкции за поддръжка : Моля, консултирайте се с ръководството за експлоатация.съвет : 1, само самия продукт, включително other 2. Поради различни ъгли снимка на продукта може да има малка разлика в цвета, а продукт трябва да се основава на действителното продукта.3. В рамките на 30 дни от датата на невъзможността за получаването на продукта, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем възможно най-скоро. (това се отразява върху естествената погодную логистика)4. Вашата опаковка внимателно опакован, за да се предотврати повреда по време на доставката.Искам да ви кажа : ние се стремим да осигурим най-добрите продукти и да ви даде перфектната пазаруване.Благодаря ви, че дойдохте, надявам се да ви донесе всички блага, благодаря ви, че дойдохте.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по имейл, и ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа.Ако ви харесва, моля, дайте пет звезди, благодаря за йо★Инструкции : 1. Нека лупа близо до наблюдаемому обекта, гледайте, че обектът не се движи, разстоянието между човешкото око и наблюдаваното обект не се променя, а след това преместете ръчно увеличително стъкло, за да се движат назад и назад. нататък между предмет и човешкото око, докато изображението стане голям и ясен.2. Под лупа се намира възможно най-близо до окото Лупа не се движи и не се движи обект, докато изображението стане голям и ясен.★ Нашите продукти са били напълно изследвани, тествани и опаковани преди доставката.★ Само с увеличително стъкло, няма други украшения.★Стока ще пристигне през 15-30 дни.Ако не получите стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас и ние ще ви го.

Към свойства