.

Ден на Свети Валентин Дизайн Нокти, Стикери, Етикети Цветни Любов Сърцето Писмо Целувка Цвете Поничка Нокти Превод Вода Етикети направи си САМ Пособия за Нокти Ман?

Ден на Свети Валентин Дизайн Нокти, Стикери, Етикети Цветни Любов Сърцето Писмо Целувка Цвете Поничка Нокти Превод Вода Етикети

BGN 43.60

Наличност
Налично за поръчка

["Свети Валентин" Стикери за нокти] : Вие ще получите 12 листа Валентин стикери за нокти, имат различни и класически модели, като любов сърце,Свети Валентин думи, цвете, роза, лебед, понички и т.н. това са стикери за нокти включва в себе си популярни елементи, лесно САМ в къщи или в салон. [Романтични стикери за нокти] : Стикери за нокти на Свети Валентин са различни и класически модели, като например сърцето си за любовта,думи Деня на Свети Валентин, цветя, роза, лебед, понички и т.н. Добавете захар атмосфера. [Лесна за употреба] : Този стикер за нокти представлява дизайн на пренос на вода.Изрежете желания модел, сложете го във вода за 10-20 секунди, а след това нанесете върху ноктите.Можете да получите красива украса дизайн нокти в няколко прости стъпки. [Сигурност] : Стикери за нокти свети валентин са произведени от екологично чисти материали, можете да ги използвате безопасно.сърдечни стикери за нокти са идеални за декориране на вашите нокти и ноктите на краката си. [Богат] : не е само за декорация на ноктите, 3 D стикери за нокти също са предназначени за декорация на вашите калъфи за мобилни телефони, поздравителни картички, боди-арт и т.н., Подходящ за домашна употреба и за професионално маникюрного салон.Тип Specification Item : Етикети на боя за цвят на фона на ноктите си и се изсушава му.2. Премахване на филма с изделия, изрежете речитатив и потопи я във вода за 10-20 секунди.3. Овлажнява ноктите, залепете речитатив в желаната позиция.4. Нанесете водата, хартиена кърпа и изсушете със сешоар.5. Се покрива с прозрачен лак за нокти и изсушете със сешоар.Забележка 1.Моля, позволете едно малко отклонение в размер на измерване.2.Моля, разберете, че цветът на продукта може да се различават леко от снимките, поради различните настройки на екрана на компютъра.

Към свойства