.

60ШТ Масажна Маса Кърпи за Еднократна употреба, Водоустойчив Калъф за Еднократна употреба Масажни Кърпи за СПА Татуировки Хотели Салон за Красота, Дишаща Нетканая ?

60ШТ Масажна Маса Кърпи за Еднократна употреба, Водоустойчив Калъф за Еднократна употреба Масажни Кърпи за СПА Татуировки Хотели

BGN 64.56

Наличност
Налично за поръчка

【Стандартен размер】31" x 71" за всяка част, 60 бр нетъкан за еднократна употреба масажни листа.Подходящ за повечето марки масажни маси.Еднократно, лесен и сгъваема, лесна за използване. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】е Изработен от висококачествен нетъкан текстил, той меки, интересни, удобни, дишащи, безшумен, впитывающий пот, анти-пилинг и не дразни кожата.Моля, използвайте ги с увереност!. 【ПРИЯТЕЛСКИ ЗАЩИТЕН СЛОЙ】за Еднократна употреба конструкция може ефективно да се избегне възможността от кръстосано замърсяване, може ефективно да се предотврати изтичане на информация и да запазите повърхността суха, по-гигиеничной и лесна за почистване, вие и вашите клиенти двамата може да се получи по-добра защита. 【СПЕСТЯВАНЕ на ВРЕМЕ И ПРЕНОСИМОСТ】Тези преносими кърпи за еднократна употреба за масаж на масата са лесни за употреба, вместо памук или фланелевых на седалките, спестяват вашето време, без да губите време за пране.Идеален за масажисти, които трябва да пътуват много из домовете на своите клиенти. 【ШИРОКО ПОЛЗИ】Устранимые листове таблица масаж е идеален за салони за красота, болници, клубове, СПА центрове, клубове за масаж, клубове татуировки, или на детето и на възрастните хора.Може да се използва в различни масажни маси, маси за мигли на татуировка-столове, тя може да се използва за лични пътувания и т.н.

Към свойства