.

Подаръци за мама от Дъщеря си, Подарък от Дъщеря си към Майката, Бижута Тава Пръстен Ястие, Майка на Булката Подаръци за Деня на майката Коледа, Нова година, Подарък ?

Подаръци за мама от Дъщеря си, Подарък от Дъщеря си към Майката, Бижута Тава Пръстен Ястие, Майка на Булката Подаръци за Деня

BGN 12.88

Наличност
Налично за поръчка

???Ястие за украшения, изработени от висококачествени остъклени керамика с брилянтна, блестяща метална повърхност от златно фолио и хартия."???Вие сте майка, която всички искат да имат. ????Пръстен ястие е идеалният ден на майката и рождения ден на майката на Деня на благодарността Коледен подарък, да изразят любовта си към майка ми или майката на булката. ????Сложете го в банята или в кухнята, докато си миете ръцете, миете чиниите или да готвите храна.Оставете го на мивката или нощни шкафчета, за да постави там своите пръстени, обеци, огърлици и часовници.Без да се притеснявате, че те да се изгубят. ????Размери приблизително 4,1"L x 4,1"W x 0,79 H. се опаковат в стиропор и бяла кутия.Мама винаги заема специално място в нашите сърца, и никога не бихте могли да се каже за нея е достатъчно, колко много означава тя за теб.Обадете тя е щастлива сълза от многозначительной цитат : "Ти си майка, която всички искат да има", и благодарете за всички специални моменти, които сте споделили.Подарък от майка на дъщеря - майка ще усети любовта на дъщеря си. ????Перфектният ден на майката и рождения ден на майката на Деня на благодарността Коледен подарък, да изразят любовта си към майка ми или майката на булката. ????Бижутериен тава е направена от тежко, премиальной бяла керамика с лъскаво покритие с високо печене с брилянтна, блестяща метална повърхност от златно фолио и букви. ????Чудесен начин да се докаже и да рационализира своите пръстени, колиета, ръчни ланци, гривни и обеци, без да се притеснявате, че те ще бъдат изгубени. ????Най-доброто допълнение за скринове, тумбочек, рафтовете спални, хола или банята, удобно и компактно. ⚠ Забележка : Всички бижута в комплекта не са включени.

Към свойства