.

WNSC Контролер Зарядно Стойка, Мултифункционален Двойна Геймпад Дръжка Зарядно Устройство Добро разсейване на топлината Бързо Зареждане с Дисплей за PS4 Slim PRO Джойст?

WNSC Контролер Зарядно Стойка, Мултифункционален Двойна Геймпад Дръжка Зарядно Устройство Добро разсейване на топлината Бързо

BGN 65.60

Наличност
Налично за поръчка

Никакви сложни операции, щепсела и да играе, много е лесен и практичен за употреба.Бързо зареждане, пестите време на едновременно зареждане на контролери 2 елемента.Подходящ за контролер SLIM PRO.Идеални за пестене на място за съхранение на безжични контролери в зарядното устройство, когато не играе.Изработен е от висококачествен материал ABS, добро разсейване на топлината, издръжлив.Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство с экранным дисплей, внимавайте за храна по всяко време.Функция : 1. Изработен е от висококачествен материал ABS, добро разсейване на топлината, издръжлив.2. Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство с экранным дисплей, информирайте за мощност по всяко време.3. Бързо зареждане, пестите време на едновременно зареждане на контролери 2 елемента.Подходящ за контролер SLIM PRO.4. Идеален за запазване на места за съхранение на безжични контролери в зарядното устройство, когато не играе.5. Не е сложна операция, щепсела и да играе, е много лесен и практичен за употреба.Спецификация : Тип елемент : Контролер Charger Material : ABSColor : Както е показано на снимката Тегло : прибл. 209g/7.4 oz Suitable за SLIM PRO Controller Как да използвате : 1. Заредете се с гнездо за кабел за предаване на данни и го свържете към конектора board2. Сложете for Slim Pro и започнете зареждането на Списъка с пакети : 1 x Charger1 x Кабел за предаване на данни.

Към свойства