.

ZenART Професионален Набор от Акварельных четки – 14 x Бреза Дърво на Протеини и Синтетични Четки, включително Мастихин – Апартаменти, Кръгове, Лешници, Вентилатор, Та?

ZenART Професионален Набор от Акварельных четки – 14 x Бреза Дърво на Протеини и Синтетични Четки, включително Мастихин – Апартаменти,

BGN 39.96

Наличност
Налично за поръчка

????????-???????? ???????????? ???????????????????????????????? ???????? ????????????????????-???????????????????? ????????????..разработен от художници за художници с всичко необходимо за тази среда; 1" Котешки език, през цялата размер на 2, 3, 5, 7, те са устойчиви на пране и са с двойни гофрирани безшевни уши за предотвратяване на смяна на оперението. ???????????????????? ???????????????????????????????? ???????????? ???????????????? ????????????????????????????????????????..специално оформени, претеглят и балансирани за точна хоризонтална живопис, подходящ за акварел, гваш, мастило този изключителен набор от художествени четки от бреза дърво също има 7 слоя UV-покритие за предотвратяване на лющене и софтуер приплъзване ние подкрепяме проекти, които носят на помощ на жени и деца, страдащи от бедността, неравенството и несправедливостта.Всеки косъм е здраво притиснат с двойно гофрированным не ржавеющим бесшовным никелово фитил.Четки запазват формата си дори след честа употреба и осигуряват постоянен контрол върху това, което правите.Използването на елегантни къси дръжки от лакирана бреза 7 x предлага луксозно усещане на ненадминато баланс, особено по време на трудните и взискателни удари.Четки включва осем беличьих на коса с най-добрите японски синтетична коса (70/30%, съответно), които, с изключение усвояването на вода и пигмент, работят като sable.Плюс пет напълно синтетични четки за осигуряване на допълнителни модула и плавен контрол на потока.Колекция Turner намира отклик у художници на водна основа всички нива и им дава възможност да развиете свой собствен изразителен стил.На каквото и ниво се намирате, този комплект четки за рисуване може да ви придружава на вашия творчески път.

Към свойства