.

Филтър за Източване на пол, Здрав и Издръжлив Сливи за Баня Красив и Практичен Куполна Филтър за Аксесоари за баня, Аксесоари за баня(100 мм (4 инча))

Филтър за Източване на пол, Здрав и Издръжлив Сливи за Баня Красив и Практичен Куполна Филтър за Аксесоари за баня, Аксесоари

BGN 9.03

Наличност
Налично за поръчка

Красив външен вид, не се окислява, твърди и без плясък.Повърхността е гладка, лесна за използване и е идеален за предотвратяване на запушване на цветя, листа и плъхове. Подходящ за работа на открито, покриви, балконного и на друг терен.На разположение три вида размери, можете да изберете това, което ви трябва.Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, не е лесно ръжда или корозира, е трайна употреба.Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, не е лесно ръжда или корозира, е трайна употреба.Красив външен вид, не се окислява, твърди и без плясък.Повърхността е гладка, лесна за използване и е идеален за предотвратяване на запушване на цветя, листа и плъхове.На разположение три вида размери, можете да изберете това, което ви трябва.Подходящ за работа на открито, покриви, балконного и на друг терен.

Към свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
as pictures shown 
Type:
75mm, 82mm, 100mm, 125mm(optional)
Size:
75mm/3in, 82mm/3.5in, 100mm/4in, 125mm/5in
Package list:
2 * Roof Floor Drain :
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :