.

Четка за Изправяне на Коса, Четка За стилизиране на Коса Точков Масаж с Върха на Зъба с Отрицателен Ионом Грижа за косата за домакинството(Transl)

Четка за Изправяне на Коса, Четка За стилизиране на Коса Точков Масаж с Върха на Зъба с Отрицателен Ионом Грижа за косата за домакинството(Transl)

BGN 17.03

Наличност
Налично за поръчка

Точков масаж на върха на зъба, масаж на главата горещ компрес, за да се чувствате комфортно.Точков масаж на върха на зъба, масаж на главата горещ компрес, за да се чувствате комфортно.Стайлинг на коса, работят им магия от изглажда резба, прави косата прави, еластична и блестяща, удобни и практични.Подходящ за домашна употреба и фризьорски салон.Грижа за косата с отрицателни йони, на поемане на влага, статично електричество, възстановяване на изтощена коса.Точен контрол на температурата.Анти‑ошпаривающая конструкция на гребен, на подходящо разстояние между зъбите на гребена и теплопроводником, е безопасен за употреба.Функция : 1. Стайлинг на косата, изглаждане на къдрици, да направи косата, прави, еластична и блестяща, удобни и практични.2. Грижа за косата на отрицателни йони, заключване на влага, статично електричество, ремонт на изтощена коса.Точен контрол на температурата.3. Точков масаж на върха на зъба, масаж на главата горещ компрес, за да се чувствате комфортно.4. Анти‑ошпаривая конструкция гребен, соотвествующее разстояние между зъбите на гребена и проводник на топлина, безопасен за употреба.5. Соответствуйте до эргономическому дизайн, гъвкавост, за да се пази и да работят.Подходящ за домашна употреба и фризьорски салон.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Изправяне на косата Brush Material : ABSVoltage : 100240 VApplicable Косата : Мокри и сухи Прилагането на продукта : домакинство, фризьорски салон и т.н. Списъка с пакети : 1 x Изправяне на коса Brush1 x Ръководство.

Към свойства