.

Fubeasi Епруветки Флакони Образец на Контейнер за Прах Занаят Вита Капачката на Бутилката, за Офис, Училище Химия Доставки Пластмаса (50 бр.)

Fubeasi Епруветки Флакони Образец на Контейнер за Прах Занаят Вита Капачката на Бутилката, за Офис, Училище Химия Доставки Пластмаса

BGN 9.56

Наличност
Налично за поръчка

Гладка стена и добра прозрачност.Добра капак за запечатване, проби не улетучатся.С калибриране 1-10ml, лесна за отчитане на обема течност.Устойчивост на ниски температури, може да се замразяват за дълго време.Използван в болници, бензиностанции защита на епидемията, училища, лаборатории, научни изследвания, пластмасова бутилка и т.н. 10ml, лесна за носене.Кутията с изтичане на бака, добър ефект запечатване.Той може да съдържа малки хапчета, прахове, капсули и други твърди вещества.Функция : . пластмасова бутилка 10ml, лесна за carry Cap с изтичане на бака, добър герметизируя effect It може да държи малки хапчета, прахове, капсули и друго твърдо тяло.Гладка стена и добра прозрачност.Добра капак за запечатване, проби не улетучатся.С калибриране 1-10ml, лесна за отчитане на обема течност.Устойчивост на ниски температури, може да се замразяват за дълго време. 1. Използван в болници, бензиностанции защита на епидемията, училища, лаборатории, научни изследвания, etc. 2. О пръстен : вече няма нужда Да се притеснявате за изтичане на течност поради факта, че всяка спирала на кутията отговаря на резиновому уплотнительному пръстена. 3. Сверхнизкая устойчивост на топлина,която може да бъде замразен за продължителен период от време. 4. Най-високо качество,по-големи количества,но по-евтини цени,правят всеки долар стои така.

Към свойства