.

Бързо зареждане на Преносими зарядно устройство, Kuulaa Slim Fast Charge Power Bank 20W Power Delivery & Quick Charge 3.0 Dual USB Ултра-компактен батерията е Съвместима с iPhone 12 Серии на Samsung и много д?

Бързо зареждане на Преносими зарядно устройство, Kuulaa Slim Fast Charge Power Bank 20W Power Delivery & Quick Charge 3.0 Dual

BGN 4.79

Наличност
Налично за поръчка

Когато банката храна се зарежда или зарежда с няколко устройства едновременно, функция бързо зареждане не може да бъде активирана.Заредете се с вашия i Phone до 60% за 35 минути.Така че, когато го използвате за зареждане на вашите електронни устройства, моля, не използвайте зарядното устройство за зареждане в същото време. 【Съвети】Бързо зареждане трябва да се гарантира, че вашият телефон поддържа режим на бързо зареждане, както и да използвате адаптер бързо зареждане и кабел.Всяка батерия има свой собствен живот. 【18 W PD Full-Speed Recharging】 : Този портативен банка на хранене може да поддържа максимален вход 18 W PD. 【10000m Ah Power Bank】Повече не се притеснявайте за това, за да забравим да направите резервно копие на хранене, и по-удобно да споделя.Най-добре е да я заредите, преди да мощност ще се превърне в "0".Той е подобен на любовника си и се нуждае от вашата грижа грижи.Моля, използвайте оригинален кабел или квалифициран кабел, в противен случай това може да повреди захранващия блок и от вашия телефон.Дръжте захранващия блок далеч от водата, влажна среда, дръжте го далеч от източници на топлина или запалими места, силна слънчева светлина и т. Зареждане на вашия телефон( Samsung / LG / Google) до 80% за 35 минути.Така че, когато го използвате за зареждане на вашите електронни устройства, моля, не използвайте зарядното устройство за зареждане в същото време.5 инча*2,7 инча*0,6 инча, тегло : 0,53 кг). ръководство на потребителя*1.Прилепващ дизайн за лесно запази, лесно се хвърли в чантата и изключително портативен.【Бързо зареждане на 20 W Power Delivery】USB Порт-C извежда 20 W за зареждане на най-новите i Phone 12 серии и 18 Вата за зареждане на повечето други телефони USB PD fast charging ( i Phone 11/11 Pro/XS)на максимална скорост.Това е подобно на своя колега : моля, позволете му да се съсредоточи върху нещо, един и не позволявайте му да изпълнява две задачи едновременно.Освен това, той по-лесно и по-тънки, така че да могат лесно да носят със себе си дори и в самолет. 【Бързо зареждане на QC 3.Моля, изключете захранването на време, когато откриете, че тя е напълно заряжено, и, моля, не зареждайте в продължение на дълго време без надзор.Power bank е съвместимо с i Phone, i Pad, iwatch, Airpods, Samsung Galaxy, повечето други смартфони, таблети, Bluetooth устройства и много други.

Към свойства