.

Електрически Хеликоптер Чесън Мини Хеликоптер Чесън Мелачка за месо Мелница Чили Ядки Мелачка, Кухненски Робот Малка с Чесночницей и лъжица ( 250 мл/8,5 течни унции, з?

Електрически Хеликоптер Чесън Мини Хеликоптер Чесън Мелачка за месо Мелница Чили Ядки Мелачка, Кухненски Робот Малка с Чесночницей

BGN 45.84

Наличност
Налично за поръчка

【USB зареждане и преносим】Акумулаторна електрическа чеснокодавилка поддържа USB зареждане, портативен безжичен мелница може да се използват около 35 пъти след пълно зареждане за 3 часа.Този кухненски робот обем 8,5 унции различен компактен обем и отговаря малки нужди по време на пътуване или туризъм. 【Дизайн на сигурността и премия материал】Мини хеликоптер чесън разработен с магнитно заключване за безопасност за деца, който да гарантира, че хеликоптер на чесън не се стартира, без да затваряте капака.Този мини - електрически чеснокодавилка приема BPA безплатно материал, който е безвреден за вашето семейство. 【Ефективно управление само с едно докосване】Електрически хранително-вкусовата пасатор се активира само с едно докосване с помощта на висок клас с мощност 45 Вата.Модернизирани 45-градусные остриета от неръждаема стомана 304 сверхостры и мощни.Ниско потребление, ниско ниво на шум, висока ефективност. 【Внимание】 За да зеленчуци/плодове с твърда кожа първо, отстранете я.За твърди корени, като моркови, цвекло, моля, предварително се ВАРИ ги, или загрейте в микровълновата преди да се използва хеликоптер на храна.Зареждайте 2 часа преди първата употреба, за да осигури дълъг експлоатационен живот. 【Няма по-елементарно или сълзи от раздробяване】С помощта на този електрически хеликоптер хранения, можете да нарежете лука, не предизвиква сълзи.Този електрически хеликоптер се оказва мощен хеликоптера за чили, месо, джинджифил, магданоз и т.н.

Към свойства