.

Силиконови Форми За Карамельных Бонбони DIFENLUN, 2 Опаковки От 40-Полостная Масивна Квадратна Форма За Бонбони за Шоколадови Трюфели с Желирани Jelly Truffles Pralines Caramels, Форм?

Силиконови Форми За Карамельных Бонбони DIFENLUN, 2 Опаковки От 40-Полостная Масивна Квадратна Форма За Бонбони за Шоколадови

BGN 11.99

Наличност
Налично за поръчка

Силиконови форми за бонбони са произведени от хранително-силикон, не съдържат BPA.Подходящ за микровълнови печки, фризери, печки и хладилници.Температурна устойчивост и холодостойкость -58℉~482℉(-50℃~+250℃).Силиконови мини шоколадови форми не се придържаме, лесно се отделят, не е лесно да се деформира, може да се използва повторно.Лесен за почистване, можете да ги сложите в съдомиялна машина за почистване или измийте с топла сапунена вода ръчно.Всяка от 40 кв. кухини, измерва 30x30mm с височина 15 мм, с капацитет от 0.5 oz, цялата цялата форма измерва 11.8" x 7.9".Многофункционална силиконовата форма за печене е подходящ за шоколадови трюфели, желе, бонбони, ганашей и карамел и т.н. също така е възможно да се използват и за производство на малки кубчета лед като форма на тавата за кубчета лед.Ако по някаква причина някакви проблеми с вашия продукт, ние ще ви върнем парите или ще изпратим нова напълно БЕЗПЛАТНО!.Размер на матрицата : х 11,8 7,9 инча.Размерът на всяка кухина : 1,2 х 1,2 х 0,6 инча.Тегло : 180 g(6,4 oz)Материал : хранително-вкусовата мек нетоксичен силикон.За многократна употреба и дълготрайна diwasher Съвети : 1. Тези силиконови форми гъвкави, моля, поставете под тях тенджера или тава за стабилност.2. 3.Не докосвайте до открит пламък, или пряко, или в близост до източник на топлина (например, за топлинна тръба за печка).Да се съхранява на разстояние между силиконовата форма за бонбони и топлинна тръба не по-малко от 5 см. Не използвайте хрупкава бутона микровълнова печка.4. След завършване на изпичане извадете хартия за печене, се оставя да престои, за да се охлади около 10 минути, а след това отпуснете форма, ефектът ще бъде по-добре.5. Обърнете формата и използвайте неутрален препарат за почистване в миялна машина или гореща вода за почистване на гъба.Не приближете се до остри предмети и не използвайте стоманени топки и други твърди почистващи инструменти Пакет Include2 * Силиконови форми за шоколадови трюфели с 40 кухини.

Към свойства