.

Амбушюры KAHHA,Сменяеми амбушюры, Съвместими с Beats Studio 2 & 3Wired/ Безжични слушалки Амбушюры с Шумоизолация Memory Foam/ЕКО-протеин кожа/Здрава тиксо(цветен бежов)

Амбушюры KAHHA,Сменяеми амбушюры, Съвместими с Beats Studio 2 & 3Wired/ Безжични слушалки Амбушюры с Шумоизолация Memory Foam/ЕКО-протеин

BGN 12.79

Наличност
Налично за поръчка

◆Съвместимост : Всички наши сменяеми амбушюры имат същия размер като на оригинала.Сменяеми амбушюры слушалки са съвместими с жични/безжични слушалки Beats Studio 2 и жични/безжични слушалки Beats Studio 3. ※Не са подходящи соло слушалки※, моля, проверете модел вашите слушалки, преди да купите! ◆Мода : Шарки амбушюр, разработени от компанията Kahha.Ние сме разработили популярни модели, за да направи амбушюры за слушалки по-модерен.Имаме богати и разнообразни амбушюры за подмяна слушалки на избор.Например, Диамантена серия,Камуфляжная серия, Цвете серия.Те ще ви донесе блестящи визуално усещане. Материал ◆Highquality : Амбушюры подмяна са направени първоначално за кожата протеин ранг здрава ,мека,непахучей и шумоизолация, памет пяна с висока плътност .Мека и еластична, гладка повърхност предпазва ушите от силното триене и по-продължителна употреба!Сменяеми амбушюры могат идеално да се регулира форма в съответствие с ушите си, за да изолират звука и засилване на всеки удар, превръщайки ви в независимия музикален свят!. ◆Лесен за монтиране : можете да получите допълнителна няколко здрава самозалепваща лента (в случай, ако объркате нещо) и триъгълен нож и почистващи кърпички.Ще ви бъде лесно да се свали старите слушалки-амбушюры .След това се уверете, че сте се изчистили целия престой лепило.След инсталиране на нови сменяеми накладки, вие ще получите своите слушалки като нови. ◆Гаранция за удовлетворение : Нашите амбушюры предлагат 365 дни гаранция.Не се колебайте да се свържете с нас по всеки въпрос по всяко време.Ако не сте доволни от слушалки - амбушюрами, просто върнете ги в продължение на 365 дни за пълно възстановяване на парите.Замени нови слушалки?Но да си купи нови слушалки струва много пари.Не се притеснявайте!Нашите продукти могат да ви спестят пари.Това слушалки сменяеми амбушюры!Имаме много стилни амбушюр за слушалки , за да изберете,ние сме сигурни, че ще ви харесат един от тях, защото те могат да съживят слушалки. 1.Просто трябва да се демонтира старите амбушюры с помощта на инструмент, triangle opener help tool. 2.След това почистете го от остатъци от лепило .И никакви следи от лепило върху него. 3.Махнете самозалепваща субстрат с амбушюр.Порт за зареждане USB винаги трябва да се намира от дясната страна на слушалките.Моля, обърнете внимание, че има два отвора, които са направени, за да инсталирате вещества.След това align сменяеми амбушюры с основание и кликнете върху него.Натиснете възглавница за наушнику около 30 секунди. 4.Замяна на левия амбушюру толкова, колкото и от дясната страна.Шев на възглавница, която отбелязва долната страна.Прикрепете слушалка шев. 5.След това ще трябва да окаже натиск върху него в продължение на 12 часа.Най-добрият начин да направите това е като използвате 5 или 6 книги или кутия.Вие искате тя да е с ширина около дванадесет инча, което е около на разстояние от лявото до дясното ухо.Така че след това на вашите слушалки ще бъде като нов!.

Към свойства