.

6 бр. Комплект Четки За Нокти, Двустранен Четка За Нокти, за Нокти с Гелевой Четка За Изграждане на Нокти, Професионални гел-Лак За Нокти Инструменти За Дизайн на Нок?

6 бр. Комплект Четки За Нокти, Двустранен Четка За Нокти, за Нокти с Гелевой Четка За Изграждане на Нокти, Професионални гел-Лак

BGN 16.79

Наличност
Налично за поръчка

【Че ще получите】В този комплект има 6 четки за нокти.Всички видове форми на главата са включени, за да направите нийл-арт.Има веерообразная четка за зъби, конусни четка, резбовани четка, лайнерная четка, многофункционална четка и стреловидная четка. 【Upgrade Design】Тези писалки за рисуване на нокти разработени в двустранни, лесно за вас, за да направи изкуство на ноктите занаятите и да отговарят на вашите различни нужди.Можете да получите 12 стилове щеточных глави с тази покупка.Това е удобно за съхранение,както и икономичен бюджет. 【Високо качество】Гел с четка за изграждане на нокти, изработен от мед, пластмаса страза и акрил материал, устойчив за продължителна употреба.На върха е изработен от висококачествен найлон, космите не падат, не се деформира и не са податливи на корозия.Идеален за маникюрного салон или САМ маникюр в домашни условия. 【Многофункционален】Всички четка за нокти в този комплект може да задоволи вашата нужда от 3d-фигура фигура, основния цвят е препълнен, градиентном ефекта, пищна, цвете фигура, рисувах линии, елегантен създаването на фигурата, се прилага блестящ прах/пайети, нанасяне на гел за изграждане на нокти/лак, нанасяне на нередовните текстура и така нататък. 【Лесно почистване】Можете да използвате специални четки за почистване на четки след употреба.Освен това, можете също да използвате алкохол, ацетон или детски шампоан за почистване.Моля, съхранявайте на сухо в продължение на дълъг експлоатационен срок.На върха на четката е изработена от висококачествен найлон, космите не падат, не се деформира и не са податливи на корозия.Корпус четки за нокти е изработен от мед, пластмаса страза, акрил, красив външен вид и устойчив за продължителна употреба.Тези писалки за рисуване на нокти разработени в двоен край, лесно за вас да направите в плавателни съдове за нокти изкуство и да отговарят на вашите различни нужди.Можете да получите 12 стилове щеточных глави с тази покупка. 6шт ноктите на четката в двустранно дизайн, за да отговарят на различни нужди с веерообразной четка, скосена четка, издълбани с помощта на четка, лайнерной четка, многофункционален четка и четка за почистване. 12 различни глави за четка за рисуване на 3d модела, заливане основен цвят, наклон ефект, цъфтеж, флора рисунка, рисуване на линии, изискан тази схема на нанасяне на блестящи прах/пайети, нанасяне на гел за изграждане на нокти/лак, допълнителна цифра, текстури и така нататък. 6шт ноктите на четката в двустранно дизайн, за да отговарят на вашите различни нужди с веерообразной четка, скосена четка, издълбани с четка, лайнерной четка, многофункционален четка и четка за почистване на brush12 различни глави за четка за рисуване на 3d модела, заливане основен цвят, наклон ефект, цъфтеж, флора рисунка, рисуване на линии, изискан създаване на копията, нанасяне на блестящи прах/пайети, гел за изграждане на нокти/полски нанасяне, грешен рисуване на текстури и така нататък.

Към свойства