.

Титуляр плакат LICGHONG,Двустранно-часова знак на борда на КТ,тежки часова плакат на пода с основание Non-Slip на тепиха, регулируема височина (цвят : злато)

Титуляр плакат LICGHONG,Двустранно-часова знак на борда на КТ,тежки часова плакат на пода с основание Non-Slip на тепиха, регулируема

BGN 57.52

Наличност
Налично за поръчка

♥ Тежкотоварни основен размер 30x30cm,препоръчителен размер на екрана 50x70cm,за да се гарантира баланс влакчета, ние предлагаме тежко основа, за да се противопоставят на силна силата на вятъра. ♥ Тази подови знак широко използвана, за да показват реклами за хотели и ресторанти, магазини, реклама, търговия, бизнес зали, административни центрове, клубове, училища и колежи.Нашите марки са също широко се използват в църквите. ♥ Бърз монтаж на 1 минута, е просто устройство, липсата на сложни аксесоари, липса на нуждите привестись в действие инструментите, бързи, за да преценя. ♥ Рамка, височина регулируемы,вертикални рафтове за изложбата на стоки проектиран като двупосочен канал, с участието на различни реклама и на двете страни. ♥ Е подходящ за вътрешно Препоръчителен размер на екрана : 50x70 см,име : плакат СтендМатериал : металлметаллический материал : желязо сплавСтиль : прост и современныйдополнительная функция : lifting Furniture структура : структурата на подкрепа Класификация цветове : студен бял и елегантен черен, Tuhao goldпакетный списък : 1 x дисплей Stand Note : 1. За такива проблеми, като на екрана и светлината на снимане, разликата в някакъв цвят присъства.Обърнете се към самия продукт, който сте получили, моля, приемете, преди да купите.2. Този продукт се измерва ръчно, ще бъде грешка от около 1-3 см, надявам се да се разбере 3. Ако имате някакви въпроси относно продукта, не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, моля, пожелавам ви късмет пазаруване!.

Към свойства