.

Вериги за сняг за кола вериги за сняг FSDGHSD верига гумите са за автомобили/SUV/количка (размер : 275/45R20)

Вериги за сняг за кола вериги за сняг FSDGHSD верига гумите са за автомобили/SUV/количка (размер : 275/45R20)

BGN 55.20

Наличност
Налично за поръчка

▲Висококачествен материал : Верига за сняг на гуми, произведени от висококачествена стомана и сгъстяване на говеждо сухожилията.Те притежават такива характеристики, като холодостойкость, устойчивост на стареене и дълготрайност. ▲Разумна куха конструкция : ефективно премахва сняг, научно местоположение ефективно увеличава сцеплението, прави противоскользящий ефект е по-стабилна и намалява плъзгане. ▲Лесна инсталация : Автомобилна писта за сигурност е лесна за инсталиране, не изисква домкрата, не се изисква демонтаж на гуми,лека, лесно да се съхранява. ▲Лесен за носене и се използва за всяка спешна помощ на пътя,можете да го поставите в автомобил по всяко време на изчакване, и да спаси колата от трудна ситуация, за преодоляване на лоши метеорологични условия. ▲Универсални модели : чудесно, за да може всеки автомобил, микробус или камион отклеился от сняг, лед,кал, и ако имате повече от един автомобил в дома си, можете да се сравняват с него. ☂ Вериги за сняг са били специално, разработени за подпомагане на шофьорите при зимни условия, които могат да защитават гуми, за предотвратяване на занасянето гуми, да ви направи по-безопасни при движение в снежни условия.☂ верига за сняг е най-достъпен вариант от нашата линия на вериги и не жертва тяговыми характеристики или трайни верига.лесен за инсталиране и надеждни, за да бъде надежден и достъпен избор на сцепление за много приложения.Name : Ново говеждо сухожилие снежна цепьматериал : разширено и дебели полиуретанметалл : легированная стомана нокти стоманена bowl Color : yellow Features : нескользящий, устойчив на абразия, силен toughness Model : General Motors Range : лед, сняг, мръсния Specification : 1 комплект стандарт (1 комплект за 2 гуми)Аксесоари-ръкавици, инструкции, опаковъчни сумкиустановка : без домкрата, бързо установка1. Универсален дизайн.2. Високо качество, устойчивост, безвредност за гуми и пътища.3. Устойчивост на ниска температура 50 ° C4. Лесна инсталация в рамките на няколко минути, без никакви допълнителни инструменти.5. Ограничение на скоростта-40 км / ч h.Do 6. След завършване на инсталацията се препоръчва да се измине разстоянието от 20-30 метра, за да спре за проверка и осигуряване на тесен контакт вериги за сняг и с гуми.7. Подходящ за пътища от сняг и лед пътища, выскальзываний пясък и пътища мръсотия.▲ Важна забележка:☂ Полезен комплект за вашите ежедневни пътувания и наличието на възстановяване на транспортно оборудване има всичко необходимо за по-голяма сигурност по време на пътуване.☂ Вериги за сняг обикновено са монтирани на две водещи колела.Ако става дума за пълен устройството или предизвикателство път, се препоръчва да се закупят два комплекта.☂Моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.☂Тя ще бъде доставена в рамките на 1-2 дни след поръчка.

Към свойства

1 set as standard (1 set for 2 tires) :
Accessories:
gloves, instructions, packaging bags
Installation:
no jack, quick installation
1. Universal design. :
2. High quality, durable, harmless to tires and roads. :
3. Low temperature resistance 50 ° C :
4. Easy installation in minutes without any additional tools. :
5. The speed limit is 40 km / h. Do not brake or turn sharply. :
6. After the installation is completed, it is recommended to drive 20-30 meters, stop the inspection, and ensure the close contact between the snow chains and the tires. :
7. Suitable for snow roads, ice roads, sand slips and mud roads. :
▲ Important Notice: :
☂ The useful kit for your daily trips and having the emergency vehicle equipment has everything you need for greater safety when traveling. :
☂ The snow chains are normally installed on the two driving wheels. If it is a four-wheel drive or a difficult road, it is recommended to purchase two sets. :
☂Please rest assured to buy. If you have any questions, please feel free to contact us. :
☂It will be shipped within 1-2 days after placing the order. :