.

KTGUMKS Нож За Нокти, Професионални нокторезачки От Неръждаема Стомана Нож За Нокти Ноктите Маникюр Машинка за подстригване нокторезачки Дебели нокти (цвят : синьо)

KTGUMKS Нож За Нокти, Професионални нокторезачки От Неръждаема Стомана Нож За Нокти Ноктите Маникюр Машинка за подстригване нокторезачки

BGN 49.12

Наличност
Налично за поръчка

◆Когато пътувате, това е идеалният размер за вашия портфейл, и този комплект може да ви предостави необходимите инструменти за работа. ❤Моля, гальванизируя процес, край на ножа точно гальванизируя, двойна антиржавейную, пикантни космическия нож за дълга употреба. ❤Многофункционален анализ на структурата, нокторезачки, ключодържатели, пилочки за нокти. ❤Хиляди завъртания няма да падне, ергономичен и трудосберегающий дизайн, свободно въртене на 360°. ❤На определяне част на машинки за рязане на ноктите, са на разположение полосчатые мини модели, които могат ефективно да се предотврати приплъзване на ръката по време на употреба.Категория на продукта Ножица за нокти Спецификация 2.3*8.5 за хора Универсални.

Към свойства