.

ARCH 36 Inch Mechanic Plastic пълзящо растение, Ергономичен PE корпус с мек облегалката за глава и Преносима писалка,Универсално колело 2.5 инча, Автомобилен подемник, товароподе?

ARCH 36 Inch Mechanic Plastic пълзящо растение, Ергономичен PE корпус с мек облегалката за глава и Преносима писалка,Универсално

BGN 52.64

Наличност
Налично за поръчка

▶Рама на автомобила пълзящо растение, изработен от пластмаса , който може да издържа максимално тегло 300 килограма и може да се използва за възрастен мъж, лежи върху него. ▶Преносима дръжка, дръжка дизайн удобен за бързо движещи се след работа. ▶Увеличете дизайн капак на гнездо за инструмента за поставяне на инструменти за поддръжка. ▶Височина на автомобила пълзящо растение не е висока, което гарантира неговата добра проходимост и ви позволява лесно да премине през шасито на автомобила.Той е подходящ за почти всички видове автомобили и може да се използва не само за домашна употреба, но и за магазини, 4 S. ▶Ние винаги носим отговорност за нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Пластмасов лежачая борда на пълзящо растение много е трайна.Дръжката лесно се издига, се инсталира или се транспортират, а също е с ергономичен дизайн■ Технически характеристики на продукта■ кръст Бод Пакет включва : ◆Материал : PE1 пълзящо растение в легнало положение плака само■ Съвет : ◆ Ние продаваме само лежачую борда на пълзящо растение , без да се включват други декорации.◆ Не докосвайте и не бъдете близо до източника на огън, за да се избегне деформиране на топене _BOS_ поради проблеми със светлина, дисплей и т.н. Разликата в цвета на продукта е нормално.◆Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, оставете ни съобщение и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Към свойства