.

XJJZS 5 БР. Комплект Четки за дизайн на ноктите Дървена цвете Акрилен Гел Лак Живопис Строител САМ Салон Дръжка е Плоска Четка Набор от инструменти за оформяне на Мани?

XJJZS 5 БР. Комплект Четки за дизайн на ноктите Дървена цвете Акрилен Гел Лак Живопис Строител САМ Салон Дръжка е Плоска Четка

BGN 72.18

Наличност
Налично за поръчка

Той е изработен от висококачествен материал, достатъчно дълготраен, за ежедневна употреба.Ще ви позволи да създадете красива дизайн нокти само за няколко секунди.Специално проектиран за изящни детайли задачи, като например боядисване на листа и листенца от цветя.Отличен за смесване, странично зареждане и да попадне в трудно достъпните места.Подходящ за професионална или домашна употреба.Описание : Той е изработен от висококачествен материал, достатъчно дълготраен, за ежедневна употреба.Ще ви позволи да създадете красива дизайн нокти само за няколко секунди.Специално проектиран за изящни детайли задачи, като например боядисване на листа и листенца от цветя.Отличен за смесване, странично зареждане и да попадне в трудно достъпните места.Подходящ за професионална или домашна употреба.Идеален набор от инструменти за любовта на грим на дамата.Тип : Четка за нокти Цвят : Както е показано на снимките Материал дръжки : дърво.Материал на четките : соболиные косата.Пратката включва : 5 бр. х четка за нокти (изберете вашия любим цвят) Светлинна стрелба и от различен дисплей може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния продукт.Моля, обърнете се към предоставен продукт.Благодаря ви за разбирането.

Към свойства