.

Снежните Конусни Чаши,200 броя с Восъчен Покритие, Херметически затворен Конус Картонени Чаши Диспенсер Чаши за Киша, чист обръснат Лед, Вода (3,7 унции)

Снежните Конусни Чаши,200 броя с Восъчен Покритие, Херметически затворен Конус Картонени Чаши Диспенсер Чаши за Киша, чист обръснат

BGN 9.58

Наличност
Налично за поръчка

❤【200 Snow Pack Cone Cups】 Пакет включва 200 броя бели снежни конусных чаши бял цвят и без флуоресцера, всяка от които е с капацитет от 6 грама.Достатъчно капацитет за ежедневна употреба. ❤【Сгъсти и запечатан】-Чаша снежен конус, изработени от сгъсти хранително-вкусовата хартия с восъчен покритие от вътрешната повърхност, за да се течността в чашата не течеше.Не ще се чувстват твърде горещо или твърде студено по време на задържане. ❤【Уникална форма за парти】- Чаша снежен конус са проектирани с уникална форма, ще добави повече атмосфера за вашите партита на басейна, семейни летни партита и партита по повод рождения ден.Гостите ще се чувстват специални, с този шоколад и чашата със сок. ❤【Празни бели снежни конусни чаши за DIY】- Снежните конусни чаши са просто празни, и можете да направите киша или сладолед с децата си, и нарисува прекрасен модел на чашата, това е толкова забавно, за да направите своя собствена киша.Децата се забавляват да правят със собствените си ръце чашки за сладолед. ❤【Отлични офис чаша】- Снежните конусни чаши и са идеални като офис чаши.Помогнете да се спести място и да се контролира водата в случай на възникване на някакви проблеми с водата.Големи конусни чаши за спестяване на вода в нашата ежедневна употреба.Размер : 200 граф (опаковка 1).

Към свойства

Material:
Paper
Size:
6 OZ
Quantity:
200 Pieces
Package Include:
200 x snow cone cups :