.

OMIDM Маникюр, Определени нокторезачки Набор от Неръждаема стомана нокторезачки Педикюрный набор от Пила За Нокти, Ножица за Педикюр, Определени с преносим модна чан

OMIDM Маникюр, Определени нокторезачки Набор от Неръждаема стомана нокторезачки Педикюрный набор от Пила За Нокти, Ножица за Педикюр,

BGN 51.68

Наличност
Налично за поръчка

Подходящ за всички типове нокти и подстригване, включително мъже, жени, момичета, момчета, така и за възрастните хора.Ножица за нокти са изработени от висококачествена неръждаема стомана и с алуминиеви, остри и силни.Размерът е умерен, с удобен противоплъзгаща се дръжка им е лесно да се ползват.Съдържа нокторезачки, косите нокторезачки, многофункционални ножици, ушни отмычки, нокторезачки olecranon, щипки за вежди, пилочки за нокти и V-образни повдигачи на мъртвата кожа.Професионален комплект за нокти съдържа 8 инструменти за грижа за ръцете, краката и лицето, което е по-икономично, отколкото да се купуват отделно.Той също е снабден с кожена чанта с цип, подплата от мека кърпа, която не поцарапает и няма да навреди на набор от машинки за подстригване на ноктите, удобен за переноске и са подходящи за различни места.Маникюр, педикюр, подрязване на веждите, премахване на акне, пилинг и т.н., се прекратяват в една и съща категория.Това е неочакван подарък за жени и мъже.Product name : нокторезачки set Product материал : неръждаема стомана + цинк сплавспецификация : 8-piece set Weight : около 340 грама Кожен калъф цвят : черен, кафяво, сиво, Подходящи за тълпата : възрастни/elderly Tips : 1. Поради ръчно измерване могат да възникнат някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.2. Поради различни ъгли на заснемане и светлината може да възникнат малка хроматическая отклонение, моля, разберете.3. Моля, обърнете внимание, че при почистване на продукта, моля, почистете продукта с вода и мека кърпа навреме и подсушавайте щателно.4. Моля, обърнете внимание, че този продукт е лесно надраскване на пръстите си, моля, сложи го на недостъпно за деца място, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли, за да споделят и мнения, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.7. В този магазин има и други стоки, добре дошли на гостите отново!Перфектна комбинация от външен вид и качество,а също и дълъг живот.Инструменти за грижа за ноктите Леки и преносими.

Към свойства

8-piece set :
Weight:
about 340 grams
PU leather case color:
black, brown, gray
Suitable for the crowd:
adults/elderly
1. Due to manual measurement, some small errors may occur, please refer to the actual product, thank you. :
2. Due to the different shooting angles and light, slight chromatic aberration may occur, please understand. :
3. Please note that when cleaning the product, please wipe the product with water and a soft cloth in time and wipe it dry. :
4. Please note that this product is easy to scratch your fingers, please place it in a place out of reach of children, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback so that we can provide you with better products and services. :
7. There are other products in this shop, you are welcome to visit again! :
The perfect combination of appearance and quality,and long service life.Nail Care Tools Light Weight and Portable :