.

Притежателят на пръстена телефон многоцелеви Притежателя на Скобата на Мобилен Телефон на стойност въртене на 360 градуса за дома на автомобила(черен)

Притежателят на пръстена телефон многоцелеви Притежателя на Скобата на Мобилен Телефон на стойност въртене на 360 градуса за дома

BGN 4.47

Наличност
Налично за поръчка

***** 1 бр. телефон пръстен на притежателя многофункционален мобилен телефон скоба притежателя на стойката на 360 градуса на въртене за кола дом (black). *****Две в едно " Нов дизайн : Няма магнит в този смартфон за определяне на отдушник универсален държач, който 10 пъти е по-лесно за използване от всеки друг магнитен кола благодарение на своята проста и повече проекти.Два режима на преобразуване на притежателя на телефона и автомобилни притежатели.Вашият най-добър избор всякога!. *****Многоугольное определяне на автомобилния телефон : разработен със завъртане на 360° и разгъване на 90°.Мобилен телефон хоризонтално/вертикално свободно въртяща се, гъвкава и адекватна, което отговаря на изискванията на различни перспективи нужди.Този продукт винаги ще гарантира, че вашия смартфон е по желания от вас място, когато се говори, да се движи, слушате музика или гледате филми. *****Висококачествени материали : Този продукт се състои от с сплав, зъбни колела, силиконов назъбено затягане на вътрешната конструкция на съоръжения с восемнадцатью назъбени щракне, което в голяма степен гарантира, че телефонът е в много стабилно състояние, под всякакъв ъгъл, като защитава вашия телефон от пътната вибрации или проблем.Уникална конструкция силиконов назъбено захващане позволява да го инсталирате на отдушник на автомобила за по-добра GPS навигация. *****Автомобилен отдушник на притежателя на мобилен телефон : лепилото може да бъде здраво прикрепен към телефона, за да се предотврати падането на телефона.Лесно управление с една ръка, лесен монтаж на вентилационните отвори на автомобила за 10 секунди.

Към свойства