.

753 C USB към USB Кабел C, 3A USB Type C Найлонова Оплетка кабел за зареждане Кабел, Бързо Зареждане на Zine Alloy Type C Кабел за Предаване на Данни за смартфон, Лаптоп(2 метра)

753 C USB към USB Кабел C, 3A USB Type C Найлонова Оплетка кабел за зареждане Кабел, Бързо Зареждане на Zine Alloy Type C Кабел

BGN 8.23

Наличност
Налично за поръчка

Изработен от сплав с и найлон оплетени жици, мек и здрав, осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Съвременни технологии, трансфер на Type‑C Type‑C, бърза връзка на двете устройства, добра производителност на предаване.С три различни дължини на кабели за избор, можете да изберете този, който ви трябва, да отговарят на вашите специфични изисквания.Подходящ за Type‑C с Type‑C, може да се свържете с интерфейс, не е лесно да се загубят, осигуряване на най-доброто усещане за употреба.Бърз пренос на данни скорост, може да пренесе на голям файл бързо, осигурява по-добро усещане полза.Функция : 1. Изработен от сплав с и мрежести тъкани телени материали, мек и здрав, осигурява по-дълъг експлоатационен живот. 2. Съвременни технологии, трансфер на Type‑C Type‑C, бърза връзка на двете устройства, добра производителност на предаване. 3. С три различни дължини на кабели за избор, можете да изберете този, който ви трябва, да отговарят на вашите специфични изисквания. 4. Годни за тип C тип‑C, може твърдо да се свърже с интерфейс, не е лесно да се загубят, осигурява по-добро усещане полза. 5. Бърз пренос на данни скорост, може да пренесе на голям файл бързо, осигурява по-добро усещане полза.Параметри : Тип на продукта : Кабел за бързо зареждане Материал : цинк сплав+ найлонова оплетка на тел Ток : 3 A Макс Осъществяване списък : 1 х Кабел за данни.

Към свойства

Item Type:
Fast Charging Cable
Material:
Zinc Alloy+ Nylon Braided Wire
Current:
3A Max
Package List:
1 x Data Cable :