.

Yonice ПС-H132 True HEPA Взаимозаменяеми въздушен филтър, Съвместим с Почистване на въздуха LEVOIT ПС-H132, Набор от филтри с активен Въглен, Част# ПС-H132-RF (2 опаковки)

Yonice ПС-H132 True HEPA Взаимозаменяеми въздушен филтър, Съвместим с Почистване на въздуха LEVOIT ПС-H132, Набор от филтри с

BGN 19.99

Наличност
Налично за поръчка

【Съвместимост с】 : ПС-H132 за пречистване на въздуха заменяеми филтър е съвместим за Levoit за Пречистване на въздуха ПС-H132 за Пречистване на въздуха,част # ПС-H132-RF. 【Кръст Бод Пакет】 : 2 опаковане.3-в-1 H13 HEPA филтри, включително филтър се пълнее, H13 Grade True HEPA филтър и филтър с активен въглен. Размер : 7.5 х 2.4 х 7.5 сантиметра. 【Висока ефективност на филтриране】 : Тънък предварителен филтър улавя по-големи частици във въздуха, такива като прах, косми и др. 【Високоефективен филтър с активен въглен】 : Въглероден филтър поглъща битови миризми от домашни любимци, готвене, тютюнопушене;. 【Лесна инсталация】 : Лесно се заменя от и за еднократна употреба, никакви средства не се изисква.заменяйте филтри на всеки 6 месеца за оптимални резултати.Съвместими модели : . 3-степенна филтрация.За постигане на най-добро изпълнение на вашата прахосмукачка се препоръчва да се замени с филтри за пречистване на въздуха на всеки 6 месеца, в зависимост от използването.Съвместими модели : . Е съвместим с почистване на въздуха Levoit ПС-H132. Замества част # ПС-H132-RF. 3-степенна филтрация. Филтър се пълнее : улавя по-големи частици във въздуха, такива като прах, косми, козина от домашни животни, на купчина и др. Истински HEPA филтър : улавя частици, намиращи се във въздуха. Филтър с активен въглен : поглъща битови миризми от домашни любимци, готвене, тютюнопушене.За постигане на най-добро изпълнение на вашата прахосмукачка се препоръчва да се замени с филтри за пречистване на въздуха на всеки 6 месеца, в зависимост от използването.

Към свойства