.

Подаръци за Приятеля Си Съпруга на Татко, на Мъже,Мультитул Нож ОБИЧАМ ТЕ,Коледни Чорапи, Пълнители, Годишнина Готини Подаръци за мъж,баща Ден Подаръци За Рожден Де?

Подаръци за Приятеля Си Съпруга на Татко, на Мъже,Мультитул Нож ОБИЧАМ ТЕ,Коледни Чорапи, Пълнители, Годишнина Готини Подаръци

BGN 19.19

Наличност
Налично за поръчка

【Добри подаръци за Свети Валентин】 : търсите подходящ подарък за Свети Валентин за мъж?Този джобен нож може да реши проблема.На него е гравирано"ОБИЧАМ ТЕ".Страхотен подарък за мъжа на татко човек дядо му и което има всичко.Това е перфектния подарък и е необходимо приспособление за мъже, които обичат оцеляване на открито, изследвания, туризъм, риболов, къмпинг, планинарство или приключение. 【Многофункционален рожден ден, този мультитул нож също е добър избор за уникални подаръци.Защо да изберете мультитул ONEAGE Джобен нож с надпис"ОБИЧАМ ТЕ"?. 1. Перфектен подарък за вашия любим човек : Това е идеален подарък за туристи, туристи, дайеров, баща, момче, син,мъже или жени за рожден ден, Коледа и Деня на бащата.На него е гравирано"ОБИЧАМ ТЕ", което със сигурност ще накара вашия любим почувствам дълбока любов, при получаване на този специален подарък. 2. И практичност, компактност : Плавно разбърква се и среща инструменти,включително нож, клещи, трион, стригане, отвертка, открывалку за бутилки и консервени кутии, в един мультитул.Нашият инструмент е всичко необходимо в една компактна форма, готов за работа.И той идва с трайни найлонови калъф. 3. Предпазител за всички инструменти : Сигурност винаги е първостепенна грижа.Всички инструменти ще бъдат надеждно фиксиран в желаната позиция, когато те ще бъдат въведени в експлоатация. 4. Винаги бъдете готови : Нашият мультитул нож винаги е готов да свърши работата, която ви е нужна, когато сте на къмпинг, пешем туризма, риболова, лова или просто САМ.Всеки трябва да се постави този инструмент за оцеляване в колата.Това може да ви спаси живота на всеки известен случай.SHARP KNIFESERRATED KNIFEWIRE CUTTERREGULAR PLIERSNEEDLE NOSE PLIERSCAN OPENERBOTTLE OPENERSLOTTED SCREWDRIVERSAFETY LOCKSCREWDRIVER BIT ADAPTER. 3.Найлон поясная чанта X1. 4.Мультитул Ръчен нож X1. Когато най-скъпите си татко, който обича да се вози на мотор, се счупи мотора, този нож може да помогне да оздравее и решаване на проблеми с вашия баща.Когато вашият съпруг са удобни за пикник на открито, което трябва да направите, ако вашите любими консерви не могат да бъдат отворени?Този нож ще ви помогне лесно да го отворите, след това вашата половинка ще може щастливо да се насладите на вкусна храна, се чувстват вашата дълбока любов.Когато човек тръгва на риболов , този нож е също да разрешите вашите неудобство.Когато вашите приятели тръгват на лов, ни нож, без съмнение, ще стане добър помощник и ще ви накара да се насладите повече на живота.

Към свойства