.

FRCOLOR 2 бр. От Неръждаема Стомана Рибен Скалер За Отстраняване на Кожата Риба Пилообразный Стъргало Ножове За морски Дарове Белачка по-Лесно Почистване Инструмент П?

FRCOLOR 2 бр. От Неръждаема Стомана Рибен Скалер За Отстраняване на Кожата Риба Пилообразный Стъргало Ножове За морски Дарове

BGN 16.56

Наличност
Налично за поръчка

Прекрасен подарък за нов дом, за близки и приятели.Удобна дръжка, матово покритие, лесно се задържа и не се плъзга.Изработен е от висококачествен материал, е трайна и може да се използва в продължение на дълго време. неръждаема стомана 430, здрав и издръжлив.Конструкция хвостового куката е удобна за съхранение.Описание на Тези средства за отстраняване на риба везни са изработени от висококачествени материали.Ергономична дръжка осигурява здрав захват и осигурява точност по време на употреба.За разлика от използването на ножове, препарат за премахване на котлен камък ви позволява бързо и безопасно да премахнете котления камък, без да причинява вреда на ръцете.Характеристики - Цвят : сребрист.- Материал : Неръждаема стомана.- Размер : около 21. 00 X2. 60 X2. 00cm/ 8. 25 X1. 02 X0. 79inch.- Изработен е от висококачествен материал, издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време.- Удобна дръжка, матово покритие, лесно се задържа и не се плъзга. - Неръждаема стомана 430, здрава i. Конструкция на хвостового куката е удобна за съхранение.- Прекрасен подарък за нов дом, за близки и приятели.- Цвят : сребрист.- Размер : 21 X2. 6 X2 CM.Пакетът включва 2 x тел за риба.

Към свойства