.

Класическа Настолна лампа Комплект от 2 Кристални Ленено Барабанни Сенки Декор за Хола Спалня и Офис на масата(led крушки в комплект)

Класическа Настолна лампа Комплект от 2 Кристални Ленено Барабанни Сенки Декор за Хола Спалня и Офис на масата(led крушки в комплект)

BGN 79.99

Наличност
Налично за поръчка

◈【Класически дизайн】-Кристални ленени барабан настолни лампи са атрактивни.Уникален дизайн, от класически нюанси до зашеметяваща хромирани покрития, идеален е за хол, спалня, библиотека, кабинет или офис. ◈【Лесна инсталация】-като следвате ръководството за инсталиране, можете лесно да получите красива настолна лампа и да направи вашата стая прясна. ◈【Удобно блясък】-Нашата настолна лампа създава приятно и успокояващо усещане в дома си, когато прекарват време със семейството си, тъй като бельо плат омекотява светлината. ◈【2 Безплатни led крушки в комплект】 - Две безплатни led крушка на Едисон са включени в пакета, така че можете да имате две работоспособные настолни лампи веднага след получаване.Спестете си време в търсене на съвместими устройства.(Настолна лампа може да се използва с всяка крушка E26, можете също да промените крушки, които харесвате.). ◈【Идеален избор за подарък】 - Елегантни настолни лампи - отлични стилни подаръци за семейството и приятелите си на деня на благодарността, Коледа, нов дом, сватби и т.н. Нашата вилица е стандарт в САЩ и не е поставен в контакта стандарт Великобритания или Евро.При инсталиране, почистване на лампи и замяна на крушки трябва да изключите захранването.Размер се измерва ръчно, така че може да има някои грешки, моля, обърнете внимание на това.

Към свойства

Brand:
Galental Color