.

HONGUT Акумулаторна Светлина на Картината, Осветлението на Рамки на Картини, Безжичен светлина картини с дистанционно управление,48 супер ярки LED,12 цвята Промяна на св?

HONGUT Акумулаторна Светлина на Картината, Осветлението на Рамки на Картини, Безжичен светлина картини с дистанционно управление,48

BGN 41.60

Наличност
Налично за поръчка

► [Акумулаторна светлина на изображението]250 лумена, 48 супер ярки светодиоди SMD:24 светодиода 4000 K топло бяла светлина и 24 RGB светодиода, 12 цвята промени в светлината на изображението.С перезаряжаемым литиево-йонна батерия с голям капацитет от 3,7 По 6600 mah и със зарядно, кабел, micro-USB. 6-7 часа пълно зареждане, могат да поддържат осветление до 18 часа.Се зарежда от всякакви USB портове, банки храна, зарядно за лаптоп и компютър (не е включен в комплекта). ► [Регулируема посока на осветление, Живопис Light] Глава наклон picture light може да се върти нагоре и надолу на 180 градуса, и дори можете да регулирате дръжката на светодиоди, за да завъртите светлина нагоре или надолу на 60° c, за да регулирате посоката на осветление в правилната ви позиция. ►[12 цвята 4 режима на осветление и 2 начина за управление на] - Работа с 24 бутони за дистанционно управление, пълен избор от 12 цвята и 4 режима на осветление при избухването, стробоскопе, выцветании И КАРАНЕ с високи и ниски настройки или натиснете бутона на светлината, за да се включи ( бяло/червено/зелено/синьо/ИЗКЛ. ► [Дистанционно управление с таймер и димер] - всеки дистанционно управление може да се контролира светлината на разстояние от 20 метра, а също така може да запаметява последната яркост и състоянието на цвят, когато отново включите устройството за дистанционно управление.Използвайте дистанционното управление за управление на яркостта и определяне на времето на 1/2/3/4 часа. ► [Лесна инсталация и многоцелеви]-Много лесно се монтира с помощта на приложените винтове, за двустранна лента,магнити, метални пластини (всичко включено).Светлина изображението е идеален за осветяване на стенни картини, произведения на изкуството, от картини на леглото, огледала, дартс, портрети, снимки, плакати, дипломи, библиотеки, колекции, бижута и т.н.По-подробна информация*250 лумена, 48 супер ярки светодиоди SMD : 24 светодиода 4000 K топло бяла светлина и 24 RGB светодиоди. 2,6 W, живот 30 000 часа. *2 начина на управление : дистанционно управление и ръчно управление с помощта на превключвател за включване/изключване.*Дистанционното управление ще бъде управление на светлината в рамките на 20 фута.Едно дистанционно управление могат да се управляват до 10 лампички.*Светлина изображението се захранва от литиево-йонна батерия с голям капацитет от 3,7 По 6600 mah, 6-7 часа за пълно зареждане.Червен led индикатор автоматично ще се изключи, след като батерията бъде заредена с около 90%.Батерията ще е напълно заредена в рамките на 1 час след изключване на червено индикатор.Опаковъчен лист - 1 x Picture Light - 1 x дистанционно управление - 1 x Micro-USB кабел за зареждане - 2 x Винтове - 2 x Двустранни ленти - 2 x Magnets - 1 x Ръководство на потребителя.

Към свойства