.

Мини FM-радио, Преносим LCD FM-радио Цифрова Обработка на сигнали Безжичен Приемник с Слушалки, Поддръжка Ръчно, Автоматично Търсене, Вграден моно и Стерео Канали, за д?

Мини FM-радио, Преносим LCD FM-радио Цифрова Обработка на сигнали Безжичен Приемник с Слушалки, Поддръжка Ръчно, Автоматично Търсене,

BGN 15.92

Наличност
Налично за поръчка

Висока чувствителност, добра селективност и отличен прием.Можете да търсите радиостанции автоматично или ръчно.С помощта на функцията за памет можете ръчно да спаси пет от любимите си места, а след това да натиснете клавишите 1-5, бързо да изберете запаметени радиостанции.Този продукт може да се използва като 24-часови цифров часовник, за да покаже време на LCD екрана. 5.Има вграден моно-и стереоканалы за избора си; Ключа за заключване, за да се предотврати случайна работа.Описание : Това е мини-FM радио е умен и изискан, като технология за цифрова обработка на сигнали(DSP) и софтуер за изпълнение на всички функции на безжично радио.С преносим мини-с дланта на ръката си, това е един добър спътник за бели якички, студенти, шофьори и така нататък.Характеристики : 1. Висока чувствителност, добра селективност и отличен прием. 2. Можете да търсите радиостанции автоматично или ръчно. 3. С помощта на функцията за памет можете ръчно да спаси пет от любимите си места, а след това натиснете клавиши 1-5, бързо да изберете запаметени радиостанции. 4. Този продукт може да се използва като 24-часови цифров часовник, за да покаже време на LCD екрана. 5.Има вграден моно-и стереоканалы за избора си; Ключа за заключване, за да се предотврати случайна работа.Технически характеристики : Материал : пластмаса Размер корпус : Approx. 94x54x23 mm / 3. 7x2. 1x0. 9" Конектор за слушалки : 3.5 mm Увеличение настройки : 0.1 Mhz FM честотен Обхват 60-108 Mhz с Регулатор на силата на звука : 30 нивото на Вграден говорител : Не на чувствителност :

Към свойства