.

Мелница за моторни триони, Преносими Фрезеровка Дъски от 14 до 36 инча Водач на Планк За Рязане на Дървен материал дървен материал Пилорама с острилка ви за Резачка Ф?

Мелница за моторни триони, Преносими Фрезеровка Дъски от 14 до 36 инча Водач на Планк За Рязане на Дървен материал дървен материал

BGN 79.99

Наличност
Налично за поръчка

ПОКРИТИЕ : . ????????????Най-добрият партньор дърводелец!. ????【ЗДРАВА дръжка увита гума за комфорт. ????【ЛЕКОТАТА на монтажа】- Цялото оборудване, необходимо за монтаж и инсталация, включително за лесна инсталация и идва с един набор от безплатни стоманени напильников и работни ръкавици, осигуряващи максимално удобство за работа. ????【РЕГУЛИРУЕМА МЕЛНИЦА ЗА РЕЗАЧКА】- Верижна пильная мелница подходящ за триони с дължина на прът от 14" до 36", височина и ширина на фрезоване на дъски могат да се регулират, мельничные плочи от 1/2" до 12 - дебел. ????【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】- Висококачествено фрезоване на дъски и да получите достъп почти до цялата гора.Преносима резачка-мелница е идеален за собственици на жилища, дърводелци, дърводелци.

Към свойства