.

Детски блокове, Упражнение Ръка на Очите Координация на Меки Детски Блок Меки на Допир Играчка Лесно захващане за Децата за дома(1021)

Детски блокове, Упражнение Ръка на Очите Координация на Меки Детски Блок Меки на Допир Играчка Лесно захващане за Децата за дома(1021)

BGN 13.91

Наличност
Налично за поръчка

Лесно компресиране : Супер меки строителни блокове, лесен за стискане, подходящи за малки деца и бебета, за да играят.Сензорни играчки : размер на правилния, и малки копчета на бебето лесно да се запази.Ярки цветове и меки фактурные материали помагат на децата да подобрят своето сетивно възприятие.Въз основа на вниманието на детето : Насърчаване на протягивание ръце и се хванете, а прекрасен шум помага да привлечете вниманието на детето.Меки и безопасни : строителни блокове са меки и здрави, така че няма нужда да се притеснявате за това, че детето ви ударится или ще падне върху него и се нараните, паднете.освобождаване на животни на модели : Набор от градивни блокове включва 6 меки строителни блокчета с релефни животински шарки отстрани, че е много красиво.Функция : 1. Освобождаване на животни на модели : Набор от градивни блокове включва 6 меки строителни блокчета с релефни животински шарки отстрани, че е много красиво.2. Мек и безопасен : строителни блокове са меки и здрави, така че няма нужда да се притеснявате за това, че детето ви ударится или ще падне върху него и се нараните, паднете.3. Лесно компресиране : Супер меки строителни блокове, лесен за стискане, подходящи за малки деца и бебета, за да играят.4. Сензорни играчки : размер на правилния, и малки копчета на бебето лесно да се запази.Ярки цветове и меки текстурные материали помагат на децата да подобрят сензорна информираност.5. Достига вниманието на детето : насърчаване на протягивание ръце и се хванете, а прекрасен шум помага да привлечете вниманието на детето.Параметри : Тип на продукта : Меки детски блокове Материал : мек силикон Осъществяване списък : 6 x Soft Детски блокове.

Към свойства

Item Type:
Soft Baby Blocks
Material:
Soft Silicone
Package List:
6 xSoft Baby Blocks :