.

Legend Planner Daily for 3 Months – Undated Deluxe Monthly Weekly & Daily Planner, за да постигнат своите цели и да живеят по-щастлив. Бележник-органайзер и списание изпълнение. А5, Твърди корици + Стик?

Legend Planner Daily for 3 Months – Undated Deluxe Monthly Weekly & Daily Planner, за да постигнат своите цели и да живеят по-щастлив.

BGN 15.99

Наличност
Налично за поръчка

★ НОВ ДНЕВЕН ОФОРМЛЕНИЕ, ПРОДЪЛЖАВА 3 МЕСЕЦА - отделна страница за всеки ден от седмицата, която има часовата график от 6 до 9, днешните цели, списък със задачи и раздел пунктирных бележки.Общо има 4 месечни календар, 14 седмични и 98 страници дневно, което е достатъчно за поставяне и постигане на 3-5 тримесечни цели.Планер е проектиран по такъв начин, за да бъде компактен, преносим и е подходящ за употреба в движение. ★ БЕЗКРАЕН - ЗАПОЧНЕТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ - важната особеност на този списък е, че той НЕДАТИРОВАН; затова, за разлика от повечето от проектанти, можете да започнете да го използвате по всяко време на годината или да се направи прекъсване в рамките на една година, без да харчите губи нито една страница - за да се справи, попълват месеци и месеци. дата.По замисъл, всичко 3 месеца вървят право напред, а след това е последвано от отделни 14 седмични страници, а след това отделни 98 дневно страници.Използвайте 3 многоцветни лента, за да превключвате между седмични, месечни и дневни страници. ★ ОСТАНЕТЕ ОРГАНИЗИРАНИ, МАЛЕШЕВСКАТА и ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ s недатированные планове не пораждат никакви задължения – започнете да ги използвате във всеки един ден и направете пауза в планирането, когато това е необходимо!.

Към свойства