.

Произведено по поръчка на одеало Персонализирани името на снимка Одеяло Подгонянное изображение хвърля Одеяла за двойки, Любовник, Съпруг на жена си ( син, 30 x 40 )

Произведено по поръчка на одеало Персонализирани името на снимка Одеяло Подгонянное изображение хвърля Одеяла за двойки, Любовник,

BGN 15.99

Наличност
Налично за поръчка

[ Обичай размер одеала изображения] : 30"×40" ,50"×60" ,60"×80". [ Персонални одеяло с шарени ] : Щракнете върху "персонализиране сега", за да създадете свои собствени персонални фото хвърля едно одеяло. [ Индивидуален материал одеяла ] : Материал е изработен от неръждаема фланела, която е мека и удобна.Пече само от едната страна, а другата страна е бяла.Печат от край до край на нетоксични и перманентными мастило.Цветът не избледнява дори и след много пранета. [ Индивидуални одеяла за подаръци ] : Опит да се намери перфектния подарък може да бъде напрегнат.Потребителски одеала снимка показват колко те е грижа, че сте отделили време и усилия, необходими, за да направи нещо уникално за този специален човек.Когато печатате снимка на одеяле, той трябва да бъде одеяло, пълна с топлина и обич. [ Следпродажбено обслужване ] : Ние предлагаме 100% гаранция за щастие, Ако не сте доволни от покупката си на 100% по някаква причина, моля, свържете се с нас .Вашето удовлетворение е нашата крайна цел.Персонални фото Одеяла Особености - Използвайте вашата снимка, за да зададете специални и значими одеяла.Нашите персонализирани завивки, изработени от микрофибър,много мека и удобна.Пече само от едната страна, а другата страна е бяла.Печат от край до край на нетоксични и перманентными мастило.Цветът не избледнява дори и след много пранета.Как да направим custom одеяла с името - 1. Изберете стил на одеяла, който ви харесва . 2.Щракнете върху "персонализиране сега" . 3.Добавете снимка и имена 4.След приключване добавете одеяла в кошница за поръчка.ПОТРЕБИТЕЛСКИ ОДЕЯЛА ЗА : Подарък за рожден ден, Подарък за Нова година ,Подарък за Свети Валентин ,Подарък за рожден ден за момче ,Подарък за абитуриентски бал ,Подарък за годишнина, Подарък за най-добрия си приятел ,Семеен подарък, Подарък за жена, Подарък за мъж, Подарък за приятелка.

Към свойства