.

Вэйвер Коса,Мини Спирала Маши За Коса Температура Регулируема Плойка Преносим Анти‑Бланширани Къдрава Коса Стайлинг на Коса Кърлинг Пръчка барел плойка 110В‑240V(л?

Вэйвер Коса,Мини Спирала Маши За Коса Температура Регулируема Плойка Преносим Анти‑Бланширани Къдрава Коса Стайлинг на Коса Кърлинг

BGN 13.99

Наличност
Налично за поръчка

СЪЗДАДЕН ЧАВКАЮЩИЙ ВЪЛНОВИ КЪДРЯ : Вие лесно ще се префектскую вълнист прическа,естествени къдрици и великолепни вълни за няколко минути, с помощта на дома мини-спираловидна маши за коса от себе си.БЪРЗО ЗАГРЯВАНЕ : 20 секунди, бързо загрява, лесно стайлинг на коса без очаквания, подходящ за домашна и професионална употреба салон лесно коригиране на контрольор в съответствие с вашия тип коса.НИКАКВА ВРЕДА НА КОСАТА : Отрицателен йон се грижи за косата, улавя влага и възстановява косата, предотвратява статичното електричество, както и възстановява изтощена коса.Внимателно създаване на меки къдрици, премахване на къдрава коса и направете косата мека и блестяща, прекрасно използвайки ефекта.Лек И ЛЕСЕН ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ : Независимо от това, дали имате дълга коса, къса коса, мека коса или твърда коса, можете да създадете красива еластични къдрици, без да се налага, по-продължителната добра професионална полагане.SAFELYTEMPERATURE КОНТРОЛ : Автоматично грижа за косата с постоянна температура, интелигентен контрол на температурата,освободете си загриженост за ошпаривании на косата се дължи на висока температура.Спирална конструкция и топлоизолация, кожата не се свържете с нагревателен тялото, за да се гарантира безопасната употреба.Функция : 1. Внимателно създаване на меки къдрици, премахване на къдрава коса и направете косата мека и блестяща, прекрасно използвайки ефекта.2. Отрицателен йон се грижи за косата, улавя влага и възстановява косата, предотвратява статичното електричество, както и възстановява изтощена коса.3. Автоматична постоянна температура за коса, интелигентен контрол на температурата,освободете вашата загриженост за ошпаривании на косата се дължи на висока температура.4. Навити дизайн и топлоизолация, кожата не се свържете с нагревателен тялото, за да се гарантира безопасната употреба.5. На 20 секунди, бързо загрява, лесно стайлинг на коса без очаквания, подходящ за домашна и професионална употреба салон.Спецификация : Тип елемент : Маши за коса Материал : ABS/ Керамична глазура Напрежение : 110 V-240 VSuitable Косата : Сухи hair Applicable : Домакински, фризьорски, магазин и т.н. Списъка с пакети : 1 x Маши за коса .

Към свойства

Item Type:
Hair Curler
Material:
ABS/ Ceramic Glaze
Voltage:
110V-240V
Suitable Hair:
Dry hair
Applicable:
Household, hairdressing shop, etc.
Package List:
1 x Hair Curler  :