.

Прозрачен Блясък за Устни, Естествен Овлажняващ Кристално Чист Блясък за Устни за Тийнейджъри, Жесток Хипоалергичен За Всички Типове кожа 3 бр. (B)

Прозрачен Блясък за Устни, Естествен Овлажняващ Кристално Чист Блясък за Устни за Тийнейджъри, Жесток Хипоалергичен За Всички

BGN 65.44

Наличност
Налично за поръчка

✨ ✨【Бърза доставка】 - - - Стандартна доставка : 7-15 дни; Fed Ex : 3-5 дни.В рамките на 24/48 часа на доставка. ✨ ✨【Натурална формула】Той има ферментированным и продължителен овлажняващ ефект, както и незабавно придобива красив и жив блясък за устни. ✨ ✨【3 New Color Set Series】 Има гол блясък за устни, прозрачен блясък за устни и блестящия гланц за устни в кутия, за да завърши красив грим на устните по всяко време и на всяко място. ✨ ✨【Подарък за момичета】Набор от блесков за устни с пайети е опакован в красива кутия с крила на ангел, която е много подходяща като коледен подарък за деца, приятели, приятелки, бащи и майки. ✨ ✨【Разнообразие от случаи】 Еднократна грим, приятни, леки устни, подходящ за всички сезони, особено подходящи за офиса, срещи, пазаруване, летните събирания с приятели.Много е лесна, красива и лесна за употреба серия грим устни. ✨ ✨Име на продукта : Овлажняващ гланц за устни Lip Oil Lip Glaze ✨ ✨ Срок на годност : 3 години.

Към свойства