.

Viccilley Лицето Reflexology Tools - Двуглавият Пружина Масажен Валяк за Уши и Тялото, захващат За Търсене на Акупунктурните Точки, Многофункционален Инструмент За Откриване н?

Viccilley Лицето Reflexology Tools - Двуглавият Пружина Масажен Валяк за Уши и Тялото, захващат За Търсене на Акупунктурните Точки,

BGN 13.27

Наличност
Налично за поръчка

Масажор маски страна : Златен масажор валяк соответствующ за тяло настрана, ръцете, краката и поверхностную кожата, носейки различен комфорт, освобождаване на налягане и повишаване на циркулацията на кръвта.Практичен и изискан : малък валяк, който е лесен за носене и може да се използва по всяко време.Теглото е много лек, когато го държат.Той не скърца и е много равномерно се навива по лицето. дизайн 2 в 1 : сачмен масажор може не само тяло, но и да се използва за откриване на ушите.Подходящ за акупунктура : барабан може да се използва за масаж на тялото и страна и акупунктура.Здрав сачмен масажор : Изработен от устойчив материал, може да се използва в продължение на дълго време.Той се използва, за да се отпуснете и да направите прекрасен подарък на приятели и близки. 1. Интеграция на диагностика и лечение. 2. Можете да носите със себе си, може да използвате по всяко време. 3. Сондата може да се използва за откриване и масаж аурикулярной точка. 4. Валяк може да се използва за масаж на тялото и лицето. 5. Подходящ за болници и домашна употреба.Описание : Многофункционална ушния акупунктурный сондата-това е идеалната интеграция на диагностика и лечение.Сондата може да се използва за откриване и масаж аурикулярной точка.Валяк може да се използва за масаж на тялото и лицето.Компактен и лек дизайн позволява лесно да го носите със себе си, може да използвате по всяко време.Той широко се прилага в болници и клиники.Той също може да се използва за самодиагностика, лечение и здравни грижи в домашни условия.Технически характеристики : Тип елемент : ушния акупунктурный сондата Материал : метал Цвят : злато, сребро (по избор) кръст Бод Пакет Тегло : Approx. 59-66 г Размери : Approx.3x3.1 см 4. 84x1. 22 инча кръст Бод Пакет включва : 1 х ушния акупунктурный сонда.

Към свойства