.

Bomine Checkboard Press on Nails Къси Квадратни Фалшиви Нокти Режийни Акрилни Нокти Накрайници за Жени и Момичета (Розово Сребро)

Bomine Checkboard Press on Nails Къси Квадратни Фалшиви Нокти Режийни Акрилни Нокти Накрайници за Жени и Момичета (Розово Сребро)

BGN 6.39

Наличност
Налично за поръчка

Къса режийни ноктите са изработени от ABS-материали за защита на околната среда, ноктите не повредятся. 24ШТ акрилни режийни ноктите, 12 различни размери, за да отговарят на размера на вашите нужди ноктите, но също така ще ви даде 24 парче желейного лепило и рубиновую ивица, могат да се режат до желания външен вид.Съвет за носенето на кв. режийни ноктите : Ако искате да имате по-добър ефект и време да се носят фалшиви нокти, ние ви предлагаме да си закупите допълнително лепило, за да направите ефект е още по-добра.Изкуствени съобщение на ноктите може да се направи със собствените си ръце в домашни условия, това ще ви отнеме само няколко минути, вместо да се харчат повече средства и време в козметичния магазин.Можете да комбинирате вашите ежедневни дрехи, вие също може да вземе участие в последния вечер, Хэллоуине, Деня на св. Валентин, партита и други фестивали, или като подарък на вашата сестра, майка, приятелка сме добре упакуем.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен. -Външен ноктите Бомине: Като използва надземната ноктите : 1.Изберете правилния размер за вашите нокти 2.Използвайте нашия безплатен пилочку за нокти,просто да се полират ноктите, чисти и сухи ръце за по-добра кацане. 3.Изберете най-подходящата двустранен самозалепваща лента и използвайте ножици, за да изрежете с неподходящи детайли.Натиснете 1 бр двустранни стикери за нокти в задната част на въздушната ноктите(или използвайте вашия собствен лепило за нокти). 4.Обнажите гел и залепете върху него етикет, на ноктите. 5.Подпилите и формирайте своите нови ноктите, ако това е необходимо.Съвети за отстраняване : 1.Поставете ноктите в топла вода за 2 минути, което способства за премахването на стикери за нокти. 2.Do не го драстично, тъй като това може да остави следи от етикети на повърхността на нокътя.В този случай можете също така да изчистите останалите стикери за нокти с вода.Въпроси, които изискват внимание : 1.Моля, почистете кожата си ноктите на смъртта. 2.Използвайте ножица за рязане на дълги нокти. 3.Ако ви е нужно дълго време се накисва режийни ноктите във вода, ние ви предлагаме да си закупите допълнително лепило за употреба, която може да удължи времето чорапи. 4.Ние предлагаме само двустранни стикери за нокти,а не течен клей (защото не се осигурява транспорт и безопасност). Опаковка : 24 бр режийни нокти. 1 лист 24 бр стикери за нокти.(Без допълнително лепило), 1 бр. пила за нокти случайно цвят.".

Към свойства