.

SHIXUE Dust Removal Feather Duster with Extension Род, Паякообразни Четка с Прибиращи се и с Извита Глава, Устойчиво на Надраскване Покритие, Външна и Вътрешна Прибиращ Почистване на Пра?

SHIXUE Dust Removal Feather Duster with Extension Род, Паякообразни Четка с Прибиращи се и с Извита Глава, Устойчиво на Надраскване

BGN 8.70

Наличност
Налично за поръчка

[Гъвкава глава за премахване на прах] : Тази синя корона за премахване на прах от микрофибър е гъвкава, което го прави един от най-широко използваните инструменти за отстраняване на прах.Можете да достигнете до ъгли и почистване на предмети с неправилна форма.Премахване на праха от кухненски уреди, щори, рамки за картини, екрани на телевизори и автомобили. [Стойте далеч от стълби] : Прах, който вие не виждате, също труднодоступна, но се използва качающуюся стълба е много опасно.Използването на колектор на прах с висок таван и удлинителями позволява да се избегне риск от падане, като същевременно се поддържа дома си чист и санитарен, а краката здраво стои на пода. [Устойчиво на надраскване парцал] : в горната част На парцали има гумен защитен съвет, така че можете да го използвате за почистване на тавана, стените и мебелите с увереност.Купи този пыльник за вашия дом-идеалният избор!. [ Помощник за дома ] : Подходяща за почистване на прах до тавана, монтаж на таван, вентилатор, корнизи, паяжините или надолу за битова техника, мебели, щори, компютър, клавиатура, кола, шкаф, книжарници шкафовете и рафтовете. [Гарантиране на 100% удовлетворение] : Вашето удовлетворение и комфорт е нашата страст.Ако имате някакви въпроси, моля, уведомете ни, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, не чакайте, добавете в количката още сега!.Параметри на продукта : Име на продукта : Выдвижное перо Duster Product Категория : настолен скенер Материал : пиле feather Shape : кръгла head Features : усвояване на прах, без вдигане на прах, почистване на всички видове мъртви петна Детайли на продукта : Подвесное дупка дизайн : Опашката е подвесное дупка, която е удобна за захващане и сушене, което е чист и освежаващ.Разглобяема конструкция : сменяема Интерфейс и лесна за управление, която намерения.Скалируемо конструкция : свободно се разтяга и е настроен на желаната дължина.Инструкция за употреба : 1. Завийте втулка върха телескопического пръчката обратно на часовниковата стрелки2. След отвинчивания телескопична щанга отворете я на 3. Затегнете втулка върха по посока на часовниковата стрелка, когато тя ще бъде изтеглена в желаната позиция.

Към свойства