.

Калъф За Сензорния Контролер AMVR, Кожен Модерен Пътен Калъф, Силиконова Маска За Лице, Поставка За дисплея на Слушалката VR, Защитна Подплата За Обектив, Сменяеми Акс?

Калъф За Сензорния Контролер AMVR, Кожен Модерен Пътен Калъф, Силиконова Маска За Лице, Поставка За дисплея на Слушалката VR,

BGN 31.99

Наличност
Налично за поръчка

【AMVR Touch Controller Grip Cover】За предотвратяване на емисии на сензорни контролери по време на игра.А също така и за защита на сензорни контролери от удари, драскотини и замърсявания. 【AMVR Leather Fashion Travel Case】За защита на Oculus Quest от падане и удари,шокиращи, мръсни и водонепропускливи.Този калъф за носене може да побере не само гейминг слушалки oculus quest vr и сензорни контролери,но и аксесоари,като геймпад,мобилни блокове за захранване,кабел за зареждане и адаптер. 【AMVR VR Headset Display Stand】, Специално предназначени за показване и съхраняване на Oculus Rift S VR Headset и Oculus Quest All-In-One; VR Display Stand разглобяема конструкция за съхранение и повторно изграждане е лесно!. 【AMVR Face Silicone Cover Mask】да си Oculus Quest чисти и защитени от изпотяване.Подмяна на силиконовата защитно лицето на капака позволява избършете слушалки Quest след употреба. 【Моля, обърнете внимание】Слушалки Oculus Quest и сензорни контролери в комплекта не са включени !.Калъф за сензорния контролер AMVR, Кожен модерен Пътен Калъф, Силиконова маска За лице, Поставка за дисплея на Слушалката VR, Защитна Подплата за Обектив, Сменяеми аксесоари за носа Подаръчен Комплект за Oculus Quest 1.

Към свойства