.

Измерване на лента за тялото, Мека Рулетка Малка Портативна за Измерване на тялото за шиене(orange игольчатая нишка, Покрита тъкан линия)

Измерване на лента за тялото, Мека Рулетка Малка Портативна за Измерване на тялото за шиене(orange игольчатая нишка, Покрита тъкан

BGN 34.08

Наличност
Налично за поръчка

Широко приложение : за Широк спектър от приложения, може да бъдат използвани за шиене, шивашки, измерване на тяло измерване на талията и т.н. Малък лаптоп : Малък, портативен, лесен за носене, може да бъде поставен в джоба или раницата си, без да заема твърде много място.Висококачествени материали : Изработена от висококачествена пластмаса и плат, рулетка практичен, трайна и не деформират след продължителна употреба.Кръглата форма на бутона : Благодарение на тънък уменията на рулетка е с кръгла форма на бутон, изискана и прекрасния.Леко четене : Висока точност, рулетка има точни, голям и ясен марка в инчове и сантиметри, които са лесни за четене.Функция : 1. Леко четене : Висока точност, рулетка има точни, голям и ясен марка в инчове и сантиметри, които са лесни за четене.2. Висококачествени материали : Изработен е от висококачествена пластмаса и плат, рулетка практичен, която е здрава и не се деформират след продължителна употреба.3. Малък преносим : Малък, портативен, лесен за носене, може да бъде поставен в джоба или раницата си, без да заема твърде много място.4. Широко прилагане на Широк спектър от приложения, могат да се използват за шиене, шивашки, измерване на тяло измерване на талията и т.н. 5.Кръглата форма на бутона : С глоба изработка, рулетка е с кръгла форма на бутон, изискана и прекрасния.Спецификация : Тип елемент : Мека лента Measure Product Материал : пластмаса, Cloth Product Технически характеристики на : 2 Pcs Product Използването на : Измервателни инструменти Област на приложение : Повечето сценарии Списъка с пакети : 2 x Soft рулетка.

Към свойства

Item Type:
Soft Tape Measure
Product Material:
Plastic, Cloth
Product Specifications:
2Pcs
Product Use:
Measuring Tools
Scope of Application:
Most Scenarios
Package List:
2 xSoft Tape Measure :