.

Мобилен Телефон Чанти за Huawei P9 Lite Пеперуди Полагане на Хоризонтален Флип Кожен Калъф с Държач и Слотове за карти и портфейла си и Талрепом(черен) Калъф Чанта (Цвят : ?

Мобилен Телефон Чанти за Huawei P9 Lite Пеперуди Полагане на Хоризонтален Флип Кожен Калъф с Държач и Слотове за карти и портфейла

BGN 78.24

Наличност
Налично за поръчка

1. Абсолютно нов и качествено. 2. Калъф запазва телефона си в безопасност и защитен със стил. 3. Корпус осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове. 4. Зареждайте, не махате калъф.За Huawei P9 Lite Пеперуди Полагане на Хоризонтален Флип Кожен Калъф с Държач и Слотове за карти и портфейла си и шнурком(черен).Хубав калъф за чехла1. Чисто нов и високо качество 2. Дизайн с добра точност, подходящ за вашия телефона3. Лесен, удобен, лесно преносим, както и 4. Конструкция, сгъваща се стойка ще ви позволи лесно да се ориентират в хоризонтална видении5. Той адекватно да защитава устройството от обикновени драскотини, мръсотия, разкъсвания и износа6. Всички бутони и портове легкодоступны7. Кожен материал низкоуглеродистый, чист, нетоксичен за човека, може да бъде сигурен в переноске, защита на здравето на вас и вашето семейы8. Особено подходящи за Huawei P9 Lite.

Към свойства