.

Xinyuan 252 бр. Автомобилни Пластмасови Нитове Набиране-рамка, която да Отрежете Лентата с Крило Скоби Броня Хонорар, Скоби, крепежни елементи Отстраняване Push Фиксатор ?

Xinyuan 252 бр. Автомобилни Пластмасови Нитове Набиране-рамка, която да Отрежете Лентата с Крило Скоби Броня Хонорар, Скоби, крепежни

BGN 15.19

Наличност
Налично за поръчка

1.МНОЖЕСТВЕНО УПОТРЕБА : 5 различни вида инструменти за резитба за премахване на автоматично облицовки на каросерията и леене,като аудио,радио,врата лента и прозорец и т.н. Гъвкав инструмент чудесно за ремонт на интериора на колата и реставрация на мебели,която ще донесе голямо удобство на вашето шофиране. 2.DURABLE & PREMIUM MATERIRAL : Набор от инструменти за отстраняване на покрития, изработени от здрав материал, с матирана обработка на повърхността.Той притежава отлична устойчивост на износване и висока устойчивост на топлина.Той също экологичен, нетоксичен. 3.ЕРГОНОМИЧЕН дизайн : Ергономичен дизайн със супер леко тегло, помага ви лесно да се работи.Пакетът включва професионален комплект от 4 инструменти за отстраняване на панели и 1 средства за отстраняване на застежек, за да облекчи вашите нужди по време на ремонт. 4.УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ : Автоматично набиране премахване на покрития проектиран за повечето модели автомобили,кораби,самолети,които могат да достигнат трудните ъгли и да помогне лесно да се разглобява декоративни крепежни елементи, да спестят време и пари. 5.МОДИФИКАЦИЯ на АВТОМОБИЛА БЕЗ ЗАГУБА : Всички инструменти формуются в съответствие с нуждите на резитба на колата на пазара standard.No-Scratch removal tool може да се избегнат рискове за никакви повреди на вашия автомобил.Спецификация : Брой : 252 бр. Функции : изберете или изчистете автомобилна аудио системата на автомобила, таблото,дръжката на вратата,отдушник и други аксесоари.Също много подходящ за ремонт на мебели от мека и твърда дървесина,реставрация на антични предмети,тапицерия за мебели,на работа с кожата и т.н. Характеристики : 1. Работи на вътрешни и външни довършителни работи, отстраняване широки ръбове, за премахване на тесните ръбове, за премахване на теглича тип, за премахване на дръжки и за премахване на обивочных скоби. 2. Разумни крива безвреден за боята на автомобила по време на цялата промяна.3. Неговия лесен за носене и удобен за използване или съхранение.Подходящ за различни превозни средства.

Към свойства

Quantity:
252PCS
Functions:
Install or remove car audio system, dashboard,door grab handle,vent and other accessories.Also works great for furniture repair soft and hard woods,antiques restorations,upholstery,leather work etc.
Features:
1. Works on interior and exterior trim, wide edge remover, narrow edge remover, pull-type remover, handle remover and upholstery clip remover. :
2. Moderate curve is harmless to the car paint during the whole modification. :
3. It is easy to carry and convenient to use or storage.Suitable for different vehicles. :