.

Няма Избършете 8mlx2 Планински Кристал Лепило Гел Залепваща Смола Скъпоценен Камък Бижута Diamond Камък Гел Лак За Нокти Прозрачен Деко с 3 бр.

Няма Избършете 8mlx2 Планински Кристал Лепило Гел Залепваща Смола Скъпоценен Камък Бижута Diamond Камък Гел Лак За Нокти Прозрачен

BGN 7.19

Наличност
Налично за поръчка

????Какво ЩЕ ПОЛУЧИТЕ-този кристал лепило гел комплект се предлага с две саксии 8 мл не се избърсва планински кристал, лепило и 3 бр. дръжка инструменти.Тези инструменти дръжки могат да ви помогнат да използвате гел удобно и лесно за дизайн кристали нокти DIY. ????NO ИЗБЪРШЕТЕ LED КРИСТАЛ ЛЕПИЛО GEL-No Избършете Лепило Гел остава супер подут дори и след втвърдяване, без избърсване, за по-добро задържане на кристали. ????СИЛНА лепливост & ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ & НЕТОКСИЧЕН МИРИЗМА-той най-вече е изработен от естествена смола, добър вискозитет която позволява декориране на ноктите и кристали остане на повърхността на нокътя в продължение на дълго време, и чието нетоксичное имот не причинява вреда на естествен ноктите. ????МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН-подходящ за създаване на Нийл арт,наклеивание режийни нокти, вместо лепило за нокти и работа без изсушаване на горния слой.Можете да го използвате и за декоративни занаяти, като нанасяне на калъфи за мобилни телефони, обувки, дрехи, китари, лаптопи, и т.н.????100% ГАРАНЦИЯ за БЕЗГРИЖНОСТ-ние винаги сме на страната на клиента, за да се гарантира качеството на продукта.Ако имате някакви въпроси за това No Избършете Ноктите на Кристал Лепило Гел Set, моля, изпратете ни съобщение за решение.Ние ще се разберем с това колкото се може по-бързо и гарантираме ви даде задоволителен опит за пазаруване.

Към свойства