.

NetDot Магнитен кабел, Gen10 Найлонова Оплетка 2-в-1 Магнитно зарядно устройство за мобилен телефон, Съвместимо с USB-C и Micro USB устройства (3.3 ft/3 Pack red)

NetDot Магнитен кабел, Gen10 Найлонова Оплетка 2-в-1 Магнитно зарядно устройство за мобилен телефон, Съвместимо с USB-C и Micro

BGN 6.38

Наличност
Налично за поръчка

【Работа с една ръка】Магнитен кабел за зареждане може да се управлява с една ръка, лесно зареждане на шофьорите, слабовиждащи, децата, възрастните хора и хората с увреждания. 【Бързо зареждане и прехвърляне на данни】Магнитно зарядно устройство Gen10 поддържа зареждане QC 2.0 и трансфер на данни за 480 Mbit / s. Универсална съвместимост.Зареждайте устройството Type C и Micro USB.Да излизате от дома или пътуване, носите със себе си само един кабел за различни видове устройства. 【Връзка автоматично】Сложете магнитен кабел до телефона, по желание, те абонират автоматично.Избягвайте свързване или изключване отново и отново, защитете вашия кабел за зареждане на пристанището.Съединители може да се използва като противопылевых накрайници. 【Важно напомняне】Моля, сгънете го нагоре/надолу, за да изключите магнитното зарядно устройство на телефона, а не се опира на резервацията.Не го използвайте за всеки геймпада и маломощного оборудване, докато не потвърдите, че те могат да 1 A и по-горе.Сервиз : Гаранция за една година и приятелско обслужване на клиенти.

Към свойства