.

Utoimkio Banana формата на сърце Cat Bed & Furniture Warm House for Indoor Cat in Winter,Котки Toy Cradle Bed,Цветни Плодови Кабини с топла спалня среда (M (подходящ за домашни животни до 9 кг), хакове)

Utoimkio Banana формата на сърце Cat Bed & Furniture Warm House for Indoor Cat in Winter,Котки Toy Cradle Bed,Цветни Плодови Кабини

BGN 39.68

Наличност
Налично за поръчка

☞В студена зима вашият домашен любимец се нуждае от удобно и топло одеяле.Бананова легло за домашни любимци добре завернута и плат топло, което може да осигури на вашия домашен любимец приятна среда за сън. ☞Топло легло за домашен любимец под формата на банана не е само топло и практично, но и декоративна. ☞Вашият домашен любимец ще се насладите на този кошачьим дом или малко куче, за да проверите за всеки сън или добър нощен сън.удобно, уютно и удобно място за вашия домашен любимец, за да назовем само на своите. ☞Носилка с двойна употреба, може да се използва като полузакрытая легла за домашни любимци, така и сгънати в възглавница. ☞Размер : M : 55x20x15cm/19.6x7.8x5.9in (200g), подходящи за домашни любимци до 9 кг. Характеристики : Хубава и креативна легло за домашни любимци във формата на банан не само с топла и практичен, но и декоративна.В студената зима вашият домашен любимец се нуждае от удобно и топло одеяле.Бананова легло за домашни любимци добре завернута и плат топло, което може да осигури на вашия домашен любимец приятна среда за сън.Цялото тяло може да се измие за лесно почистване.Мека кърпа добре се усеща на една ръка разстояние и може да се сгъва за съхранение.Просторен и удобен скривалище за кучета и котки, независимо от това, той голям или малък.Той също така може да осигури удобно легло за малки домашни любимци с тегло до 10 кг!Параметър : S : 40x15x10cm/15.7x5.9x3.9in (150g), подходящи за домашни любимци под 4kg M : 55x20x15cm/19.6x7.8x5.9in (200g), подходящи за домашни любимци под 9кдпакет включва : 1 x легло за домашни любимци.

Към свойства