.

3ШТ Коса Поничка Кок Чайник Набор от Аксесоари За оформяне на Косата на 3 еднакви по Размер Голям Среден Малък За Жени Дама Момичета(Тъмно кафяво)

3ШТ Коса Поничка Кок Чайник Набор от Аксесоари За оформяне на Косата на 3 еднакви по Размер Голям Среден Малък За Жени Дама Момичета(Тъмно

BGN 7.19

Наличност
Налично за поръчка

Технически спецификации : Цвят : тъмно кафяв ; Размер : малък + среден голям + (3 вида размери); Пакет включва : 3 бр на всяка поръчка.Малък размер подходящ за деца и хора с редеющими коса, както среден и голям - за възрастни и хора с гъста коса.Тези комплекти от инструменти за оформяне на косата са лесни за използване, вие можете да създадете красиви, красиви и елегантни прически само за няколко минути.Нашите продукти са подходящи за много поводи за работа, училище, дейности, ежедневни облекла, сватби, партита, йога, джогинг, танци, физически упражнения и така нататък.Нашите продукти са подходящи за много поводи за работа, училище, дейности, ежедневни облекла, сватби, партита, йога, джогинг, танци, физически упражнения и така нататък.Тези комплекти от инструменти за стайлинг на коса включват 3 на детето в различни размери : голям, среден и малък, така че това е не само идеален избор за деца или тийнейджъри, но и е подходяща за жени с тънки или тънък косъм.Как да го използвате : Стъпка 1. Направете опашка.Стъпка 2. Поставете поничка за окосмяване по долната част на опашката.Стъпка 3. Покрийте с поничка коса и равномерно косата си.Стъпка 4. Използвайте шпильку за закрепване.По-подробно, както е показано на фигурата.Технически спецификации : Цвят : тъмно кафяв Размер : малък + среден голям + (3 вида размери)Пакетът включва : 3 броя за всяка поръчка Особености : 1. Тези комплекти от инструменти за оформяне на косата са лесни за използване, вие можете да създадете красиви, красиви и елегантни прически само за няколко минути.2. Нашите продукти са подходящи за много поводи за работа, училище, събития, случайни облекло, сватби, партита, йога, джогинг, танци, тренировки и така нататък.3. Малък размер подходящ за деца и хора с редеющими коса, както среден и голям - за възрастни и хора с гъста коса.4. Нашите продукти са подходящи за много поводи за работа, училище, събития, случайни облекло, сватби, партита, йога, джогинг, танци, тренировки и така нататък.5. Тези комплекти от инструменти за стайлинг на коса включват 3 на детето в различни размери : голям, среден и малък, така че това е не само идеален избор за деца или тийнейджъри, но и е подходяща за жени с тънки или тънък косъм.Как да го използвате : Стъпка 1. Направете опашка.Стъпка 2. Поставете поничка за окосмяване по долната част на опашката.Стъпка 3. Покрийте с поничка коса и равномерно косата си.Стъпка 4. Използвайте шпильку за закрепване.По-подробно, както е показано на фигурата : 1. Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване.2. Ако има някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще.

Към свойства