.

Bands Съвместим с Samsung Gear Fit2 Bands - Pattern Printed Straps, Soft Silicone Replacement Wristband for Samsung Gear Fit2 SmartWatch (Цветни)

Bands Съвместим с Samsung Gear Fit2 Bands - Pattern Printed Straps, Soft Silicone Replacement Wristband for Samsung Gear Fit2

BGN 7.10

Наличност
Налично за поръчка

➧Новоприбывшие силиконови въжета за Samsung Gear Fit2 , използвайте съвременни печатни занаяти, да предоставят цвят на картината, за да си въжета за часа не выцветали и са прави ги устойчиви на корозия и продължително. ➧Е изработен от екологично чист силикон и покрита с antidust повърхностно масло, което го прави по същия мек, като детска кожа.Никаква вреда за човешкия организъм и защита на тракера Gear Fit2 от прах и надраскване. ➧Дължина на каишка : 113+95 мм, алтернативни дупки и метална тока са на разположение за регулиране на дължината.Не е нужно да се притеснявате за това, че вашият Gear Fit2 да падне или се губи. ➧Дизайн "всичко в едно", той лесно се плъзга върху каишка часа с долната част Gear Fit2, точно и надеждно се закрепя на интерфейса Gear Fit2.Инструмент не се нуждаят от. ➧Уникален дизайн на шарката, за да Gear Fit2, ние поемаме отговорност за нашите продукти.През целия приятелско обслужване на клиенти.Безусловно възстановяване или повторно изпращане по всички въпроси.

Към свойства